Cinnet geçiren polisin sebebi borsada kaybetmesi!

Cinnet geçiren polisin sebebi borsada kaybetmesi!
Bakırköy'de bir borsacıyı basarak iki kişiyi öldüren emekli polisin, borsada yüklü miktarda parasını kaybetmesi üzerine cinayeti işlediği öne sürüldü.

İstanbul Caddesi üzerindeki 6 katlı Bakırköy İş Merkezi'nin 5. katında bulunan Tacirler Menkul Değerler şirketinde daha önce yüklü miktarda para kaybeden ve parasını kaybetmekle suçladığı şirket yetkililerini tehdit ettiği öğrenilen emekli polis memuru Vedat G., saat 16.00 sularında geldiği işyerinde Sabire Yaman ve Tacirler Menkul Kıymetler Bakırköy Şube Müdürü Erol Postacı'yı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan olay sonrası kendisini bekleyen ticari taksiye binerek hızla olay yerinden kaçtı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Erol Postacı ağır yaralı olarak Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılırken, 27 yaşındaki Sabire Yaman hayatını kaybetti. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra iki çocuk babası Postacı'nın da yaşamını yitirdi.

İşyerini basan emekli polis Vedat G.'nin borsaya bu şirket aracılığıyla yüklü miktarda para yatırdığı ve bu parasını kaybettiği için silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edildi.

Olay esnasında iş merkezinin içinde olduğunu ve silah seslerini işittiğini belirten Hayrettin Erdoğan, "Sesleri ben ilk önce matkap sesi zannetim. Erol Postacı yaklaşık 7 yıldır bu handa çalışıyordu. Saldırganı da tanıyorum. Sürekli buraya gelen bir insandı. Söylenenlere göre, zanlı ile Postacı arasında alacak verecek meselesi varmış." diye konuştu.

Araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri, olay sonrası kaçan emekli meslektaşlarını da yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

cihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.