MHP zor durumda

MHP zor durumda
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde PKK’lı teröristlerin 4 polisi şehit ettiği saldırıda kullanılan otomobilin MHP Meclis Üyesi Bestami Kılınç’a ait çıkması, MHP yönetimini zor durumda bıraktı. Kılınç’ın Jandarma haber elemanı olduğu iddias

HASAN TOSUN'un haberi

ARAŞTIRACAK BİR ŞEY YOKMUŞ!..

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Vakit’e yaptığı açıklamada, MHP’li Meclis Üyesi Selami Kılınç’ın olaydan kısa süre önce JİTEM elamanlarıyla görüşmesini normal karşıladı. Konu ile ilgili araştırma yapıp yapmadıklarına ilişkin soruya Şandır, “Araştıracak bir şey yok. Devlet gerekeni yaptı. Şahıs, savcıya gidip ifadesini verdi. Kaymakam da açıkladı zaten. Herhangi bir somut kanıt olsaydı, zaten 4 şehit var ortalıkta, serbest bırakmazlardı” dedi. Olayın provokasyon olduğuna inanmayan Şandır, “Herkesin bakışı farklı. Bize göre bu olaya provokasyon demek doğru olmaz” diye konuştu.

OKTAY VURAL, SORULARDAN KAÇTI
En ufak olayda hükümeti ihanetle suçlayan MHP’liler, olaydan kısa bir süre önce JİTEM elemanları ile görüştüğü ortaya çıkan Kılınç ile ilgili derin şüpheler karşısında konuşmaktan kaçındı. Telefonla ulaştığımız MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural önce sorularımızı dinledi, sonra “Alo... Alo... Sessiniz gelmiyor. Ben şu an şehir dışındayım. Sonra arayın” diyerek telefonu kapattı. Israrlı aramalarımıza rağmen Vural, çalan telefonunu bir türlü açmadı. Vural’ın cevap vermemesi “sorulardan kaçtı” yorumlarına neden oldu. MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ise olaydan haberinin olmadığını belirterek, soruları geçiştirmeye çalıştı.

MHP’LİLER ZOR DURUMDA
4 polisi şehit eden teröristlerin kullandığı aracın MHP’li Meclis Üyesine ait çıkması, MHP’lileri zor durumda bıraktı. Konuyla ilgili sorulara muhatap olmak istemeyen MHP’li vekiller, telefonlarını kapattı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım ile MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, telefonlarını gün boyunca kapalı tuttu.

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.