Castro'dan ilginç Laden çıkışı!

Castro'dan ilginç Laden çıkışı!
Küba eski Devlet Başkanı Fidel Castro, 11 Eylul 2001'deki İkiz Kule saldırılarından sorumlu tutulan El Kaide lideri Usame Bin Laden'in CIA casusu olduğunu söyledi.

Castro, Laden'in CIA casusu olduğuna dair kaynağının da ABD'nin Irak ve Afganistan'daki kirli savaşına dair belgeleri yayınlayan WikiLeaks sitesi olduğunu söyledi. Fidel Castro, ABD eski Başkanı George Bush'un ihtiyacı olduğu zaman Laden'i yardıma çağırdığını belirterek, “Bush ne zaman büyük bir konuşma yapıp korku yaymaya başladıysa, aynı dönemde Bin Laden'in de insanları tehdit eden videosu yayınlanıyordu” dedi.

MEHMET NEDİM ASLAN'ın haberi...

Küba eski Devlet Başkanı Fidel Castro'ya göre El Kaide lideri Usame Bin Laden CIA adına çalışıyor. Castro, Laden'in CIA ajanı olduğuna dair kaynağının ABD'nin Irak ve Afganistan'da binlerce sivilin öldürüldüğü operasyonlarla ilgili gizli belgeleri deşifre eden WikiLeaks sitesi olduğunu söyledi.

“LADEN, CIA'NİN MAAŞLI ELEMANI”
Başkent Havana'da dünyanın gizli hükümeti olarak adlandırılan Bilderberg örgütüyle ilgili üç kitap yazan Litvanyalı Daniel Estulin'i kabul eden Küba'nın eski lideri Fidel Castro, El Kaide lideri Usame Bin Laden'in CIA'nın maaşlı elemanı olduğunu iddia ederek, ABD eski Başkanı George Bush'un ihtiyacı olduğu zaman Laden'i yardıma çağırdığını ve bu şekilde ABD'lileri korkutmaya çalıştığını söyledi. CIA'nın kendisine karşı başarısız bir suikast da gerçekleştirdiği Castro, “Bush ne zaman büyük bir konuşma yapıp korku yaymaya başladıysa, aynı dönemde Bin Laden'in de insanları tehdit eden videosu yayınlanıyordu” dedi.

VİDEODAKİ KİŞİ BİN LADEN DEĞİL
Laden'in ABD'ye çalıştığına dair kaynağının ABD'nin Irak ve Afganistan'da binlerce sivilin öldürülmesi ve kirli ilişkilerini ortaya döken belgeleri yayınlayan WikiLeaks sitesi olduğunu söyleyen Castro, WikiLeaks'in yayınladığı belgelerin Laden'in CIA ajanı olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Castro'nun kabul ettiği Litvanyalı Bilderberg yazarı Estulin de, 11 Eylül saldırılarından sonra video görüntülerde Usame Bin Laden olduğu söylenen kişinin gerçek Laden olmadığını belirterek, görüntülerdeki kişinin kötü bir aktör olduğunu kaydeti.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.