Çirkin çarşaf benzetmesi!

Çirkin çarşaf benzetmesi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Eylül’de gerçekleştirilecek referandumla ilgili çok tartışılacak bir çarşaf benzetmesi yaptı.

KARA ÇARŞAFIN ALTINDA BELLİ OLMAYAN BİR İLİŞKİ!
Ankara Etimesgut Belediyesi’nin iftar programında konuşan Bahçeli, Anayasa paketinde lekeler ve gizli gündemler olduğunu iddia ederek “kara çarşaf altında gizli ilişki” benzetmesi yaptı.

EVETÇİ ÜLKÜCÜLERE DE SESLENDİ

“Bu ülke için millet için her türlü fedekarlığa göğüs geren her türlü mahkumiyeti yaşayarak bugünlere ulaşmış olan bir MHP, AKP’nin kara çarşafının altında ne yaptıkları belli olmayan bir ilişkinin farkına varamazlarsa ülkenin nereye sürükleneceğini kimse kestiremez” diyen Bahçeli, evet oyu vereceklerini açıklayan 12 Eylül mağduru Ülkücüleri de eleştirerek, “AKP’nin tuzağına nasıl düşüyorlar bunu anlamakta güçlük çekiyoruz” diye konuştu.

GÜLEN ÜZERİNDEN SERT ELEŞTİRİ

Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın kitabındaki iddialarına destek veren açıklamalarıyla dikkat çeken Bahçeli, iftar konuşmasında da Fethullah Gülen’i kastederek hükümete yüklendi. “Erdoğan, MHP’ye de bilmem nerenin vagonu diyor. AKP’yi öyle bir hale getirdin ki okyanus ötesinin takası yaptın. Bir tarafta AB, bir tarafta ABD. Bir tarafta da bir hocaefendinin takası haline geldin” dedi. Star 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.