Haber7'de şok Hamas yorumu!

Haber7'de şok Hamas yorumu!
Haber7.com, Ortadoğu’da “barışa” HAMAS’ın darbe vurduğunu savundu. Site İngiliz Reuters ajansının geçtiği bir haber üzerine yaptığı bu yorumla, İsrail yanlısı yayınlarıyla dikkat çeken Aydın Doğan'ın gazetesi Vatan'la da "pişt

HAMAS ALKOL YASAĞI KOYDUĞU İÇİN İSRAİL'DEN DAHA TEHLİKELİ-TIKLAYIN

İngiliz Reuters ajansının geçtiği “Batı Şeria'da dün gece araçlarına ateş açılan 2 İsraillinin yaralanmasının sorumluluğu, Hamas örgütünün askeri kanadı adına üstlenildi” haberini “Hamas’tan barışa darbe üstüne darbe” başlığıyla veren Haber7’nin dikkat çeken bu yorumu okuyucularının bile tepkisini çekti.

Haber7.com'un haberinde, hiçbir hukuku tanımadan yıllardır masum Filistinlileri katleden İsrail’le barış görüşmelerine samimi bulmadıkları gerekçesiyle karşı çıkan HAMAS’ın “barışa darbe vurduğu” savunuldu. Haber7.com İngiliz Reuters ajansının geçtiği şu haberden yola çıkarak bu yorumda bulundu:

“Filistin ile İsrail arasında bugün başlayacak doğrudan barış görüşmeleri öncesinde işgal altındaki Batı Şeria'da son üç gün içinde düzenlenen ikinci saldırının sorumluluğunu da Hamas örgütü üstlendi.”


AYDIN DOĞAN'IN VATAN'I İLE PİŞTİ OLDU

Haber7.com bu yorumu ile Aydın Doğan'ın gazetesi Vatan'la da "pişti" olmuş oldu. 

Ortağı Alman Axel Springer Verlag AG şirketinin yayın ilkeleri arasında “İsrail'in menfaatlerini dünyanın üzerinde tutmak” maddesi bulunan Aydın Doğan'ın gazetesi Vatan'ın bugünkü manşeti de "HAMAS'TAN BARIŞA DARBE" idi.


Haber7’nin bu yorumuna ilk önce okurlarından tepki geldi. İşte okur yorumlarından bazıları:


NEYİN BARIŞI 2010-09-02 09:30:25
annesi .babası. kardeşi vs akrabaları öldürülmüş katledilmiş bir millet katiliyle nasıl olurda barış yapar nasıl olurda katliam yapmış elleri sıkar ben olsam bende barış yapmam ölene kadar direniş ... kureyş kafirleri bile cocuk öldürmemiştir,bu denli katliam yapmamıştır..

İZİN ALSAYDI DEĞİL Mİ? 2010-09-02 09:38:53

İsrail ağzıyla haber yapıyorsunuz ya? Bizi en çok bu yaralıyor. Brütüsler. Hamas "otoriteden izin alması gerekiyordu" değil mi? Ey müslümanlar Kuranı yeniden okuyun. Yahudilerin tarihini ve amaçlarını yeniden gözden geçirin. Hiç bir dönemde barıştan yana olmamışlar. Hiç bir dönemde haklarına razı olmamışlar. Hep ihanet etmişler. Kaç tane peygamber katletmişler. Bu işbirlikçiler mi Filistini kurtaracak. Haması canı gönülden destekliyorum. Hamasa selam direnişe devam. Sizi de kınıyorum Haber7

bravo haber7 2010-09-02 09:25:13
bravo haberi veriş tarzınız Reuterste bile yok incelemeden araştırmadan atlamışsınız

Bu nasıl bir başlık 2010-09-02 09:16:01
Barışa darbe vuram Hamas mı? Kendinize gelin..

off offff 2010-09-02 09:25:40
başlık hiç hoş değil. İsrailin gerçekten barış yapmayacağını gayet iyi biliyorsunuz. Dünyanın gözünü boyamaya çalııyorlar, hamas buna engel olmaya çalışıyor.

yeter artık!! 2010-09-02 11:36:57
kardeşlerim ne pkksı ne hali bizene pkkdan allah belasını versin pkknın ben hiç takmıyorum pkkyı kürt oldugum halde ben sadece müslümanlık görevimi yapıyorum ne apocuyum nede atatürkçüyüm ben sadece müslümancıyım hamasa gelince beyler hamas az bile yapıyıor marmara saldırısından kaç tanede kardesimizi sehit ettiler görmediniz gelipte israili savunmayın bana az bile onlara azzzz israili savunun adamlar onlar gibidir ne haliniz varsa görün!!!

ne barışı ! 2010-09-02 11:31:50
bi kere abbas korcan başkandır 1 yıldan fazladır görevi bitmesine ramen korsan olarak koltuğu işgal etmektedir. halkın oylarıyla ezici bir çoğunlukla seçilen hamas darbelerle ve el fetihin oyun ve hainlikleri ile saf dışı bıraklıyor ülkenin başbakanını kabul etmeyip israilin istediği adamları başbakan ilan edip barış yapacaklarmış nerdeydiniz şimdiye kadar barış yeni mi aklınıza geldi ??

direnişe devam hamasa selam 2010-09-02 11:21:14

bazı yorumculara bakıyorumda hemen haması terörle soçlamışlar bile bu ne acelecilik aynı şeyi israil terör devleti yaptığında bu yorumlarınızı neden esirgiyordunuz. orası bi savaş alanı savaş alanında elbette çocuklarda ölecek kadınlarda ölecek kaldıki filistin topraklarında olmuş bu saldırılar israil lilerin ne işi var filistin topraklarında hepsine ölüm haktır ALLAH yolunda savaşanların yardımcısı ALLAH tır siz aciz yorumculara kalmamış mücahitlere laf atmak haber 7 sizde söylemlerinizi değiştirin lütfen

israil ağzıyla yapılan haberi kınama 2010-09-02 10:52:34
s.a. israil ağzıyla yapılan haberi kınıyorum. Kafirlere şedid, Müslümanlara merhametli olmamız Dinimiz İslamın emridir......



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.