Hatay Ülkü Ocakları'nda ses kaydı sessizliği!

Hatay Ülkü Ocakları'nda ses kaydı sessizliği!
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Temmuz ayında yaşanan olaylarla ilgili Hatay İl Ülkü Ocakları Başkanı Lütfü Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düştü.

İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen ses kaydının internete düşmesinin ardından gerek Ülkü Ocakları Hatay İl Örgütü gerekse MHP'den herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Dörtyol'da yaşanan olaylarla ilgili soruşturmanın Dörtyol Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütüldüğünü, ses kaydının doğru olup olmadığının kontrolünün ardından savcılığın gerekli görmesi halinde ek delil olarak soruşturma kapsamına savcılık kararı ile alınabileceğini belirti.

Savcı Yıldırım son olarak soruşturma kapsamında ses kaydıyla ilgili şuan için herhangi bir işlem yapılmadığını söyledi.

İNTERNETE ATACAKLARINA SUÇLUYSA GELİP ALSALARDI

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe örgütü internete düşen ses kaydı ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken MHP Hatay Milletvekili İzzeddin Yılmaz ise Hatay dışında bulunduğunu henüz il ve ilçe örgütüyle bir görüşme yapmadığını belirterek, "Doğruluğu tartışılır bir ses kaydından bahsediliyor. Madem böyle bir kayıt vardı, internete düşüreceklerine iddia ettikleri sesin sahibi suçluysa alsın götürsünler. Bütün bunlar bilerek yapılıyor." şeklinde konuştu. Cihan

O ŞOK SES KAYDI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.