11 Eylül ile ilgili ŞOK iddia!

11 Eylül ile ilgili ŞOK iddia!
Amerika'nın New York kentinde 9 yıl önce gerçekleştirilen ikiz kule saldırılarıyla ilgili tartışmalar sürerken, saldırılarla ilgili olarak resmi makamların yaptığı açıklamaların aksine konuşan tanıklar esrarengiz bir şekilde hayatlarını kaybetti. Saldırıy

MEHMET NEDİM ASLAN'ın haberi..

Amerika'nın New York kentindeki Dünya Ticaret Merkezi'nin ikiz kulelelerine 11 Eylül 2001 tarihinde gerçekleştirilen saldırıların kimler tarafından ve nasıl planlandığına ilişkin tartışmalar devam ederken, saldırılardan sonra resmi makamların açıklamalarını yalanlayan tanıklar ya esrarengiz bir kaza sonucu ya da intiharla hayatını kaybediyor.

DEPO KATINDA PATLAMALAR MEYDANA GELDİ
11 Eylül saldırılarının El Kaide diye bir örgüt tarafından planlandığını açıklayan Amerikan makamlarının aksine, 11 Eylül günü Dünya Ticaret Merkezi'nin 7. binasında bulunan New York Belediyesi Konut İdaresi Acil Koordinatörü Barry Jennings, ikiz kuleler yıkılmadan önce bulundukları binanın depo katında çok fazla patlama meydana geldiğini ve yardımcısıyla birlikte bu patlamalar nedeniyle geriye fırlatıldıklarını söylemiş ve patlamalarda ölen kişilerin cesetlerinin üzerinde yürümek zorunda kaldığını söylemişti.

ÖLÜMÜNÜ ARAŞTIRAN DEDEKTİF DE BIRAKTI
Jennings'in bulunduğu 47 katlı 7. bina ikiz kuleler vurulduktan 7 saat sonra yıkıldı ancak uçaklar bu binaya saldırmamıştı.. Jennings'in 'Cesetlerin üzerinde yürümek zorunda kaldım' ifadelerine rağmen bu binada herhangi bir ölüm olmadığını iddia ettiler. 'Depo katında patlamalar oldu' diyen Jennings 19 Ağustos 2008'de bir hastanede esrarengiz bir şekilde öldü. Jennings'in sır dolu ölümünü araştıran özel bir dedektif de, Jennings'in eşi tarafından kendisine verilen parayı geri vererek “Bir daha benimle irtibata geçme” uyarısı yaptığı belirtildi.

KURBANLARIN AVUKATI VE KAPICI DA ÖLDÜ
Esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden 11 Eylül tanıklarından biri de Dünya Ticaret Merkezi'nde kapıcılık yapan Kenneth Johannemann'dı. Eylül 2008'de bir mermiyle vurularak ölü bulunan Johannemann'ın intihar ettiği iddia edildi ancak arkadaşları buna inanmadı. Johannemann, 11 Eylül saldırıları sırasında ikiz kulelerin üst katının yanısıra depo katında da büyük patlamalar gördüğünü söylemişti. 11 Eylül kurbanlarının avukatı olan Michael Doran ise Ohio eyaletinde 28 Nisan 2009 tarihinde düşen özel bir uçakta öldü. Doran da 11 Eylül saldırılarının resmi makamlarca belirtilen açıklamalarının tersi yönde açıklamalar yapmıştı.

PENTAGON SALDIRISINI FİLME ALDI
11 Eylül saldırıları sırasında Pentagon'a gerçekleştirildiği söylenen saldırıyı filme alan Christopher Landis, saldırıdan çok kısa bir süre sonra resmi araçlardan yetkililerin saldırı alanında olduğunu fotoğraflamıştı. Landis'in bunu kanıtlayan fotoğrafları, Pentagon yakınında bulunan bir petrol istasyonundaki kişiler de doğruladı. Bu olaydan bir hafta sonra Landis esrarengiz bir şekilde intihar etti ancak ailesi Landis'in ölümünün intihar olduğuna inanmadı. Amerikan makamları Pentagon'a bir saldırı yapıldığına dair şu ana kadar hiçbir açıklama yapmadı.

SALDIRIYI GÖRÜNTÜLEYEN PİLOT KALDIRIMDA VURULDU
Saldırılar gerçekleştirildiğinde Channel 7 televizyonunun helikopterin pilotu olan Paul Smith de 7 Ekim 2007'de eşiyle birlikte yolda yürürken siyah renkli bir araba kaldırıma çıkarak üzerlerinden geçti ve Smith hayatını kaybetti. Olaydan sonra Smith'in kameramanı John del Giorno habercilere ikinci kuleye çarpan 175 nolu uçuşu gerçekleştiren uçakla ilgili görüntüleriyle ilgili konuşmayı reddetti.

“İNTİHAR ETMEYECEĞİM” DEDİ İNTİHAR ETMİŞ BULUNDU
Washington'da bir fuhuş çetesinin başında bulunduğunu itiraf Deborah Palfrey, 11 Eylül'ü gerçekleştirdiği söylenen kişiler ile CIA Direktörü ve 11 Eylül'ü araştıran İstihbarat Komisyonu Direktörü Porter Goss'un düzenli müşterileri olduğunu söyledi. Palfrey, “11 Eylül Komisyonu'nun menfaatine olacak çok önemli bilgilere sahibim” dedi. Palfrey, bu bilgilerini mahkemede açıklayacağını söylerken, bir radyo programında da “Kimsenin benimle bir anlaşma yapmasına ya da beni satın almasına izin vermeyeceğim. Ve ben intihar etmeyeceğim” şeklinde ilginç ifadeler kullandı. 15 Nisan 2008'de Palfrey'in Florida'daki evinde naylon bir iple asılı bulundu. Resmi makamlar olayı 'intihar' diye kayıtlara geçti.

FBI'YA İHBAR EDEN DOKTOR ZEHİRLENMİŞ BULUNDU
11 Eylül saldırılarından bir yıl önce saldırıları gerçekleştirdiği söylenenlerden üç kişiyi Lousiana eyaletine bağlı Shreveport kentinde gördüğün söyleyen diş hekimi David Graham, bu bilgiyi FBI'ye iletti ancak FBI ajanları tarafından tehdit edildi. Graham 17 Eylül 2006 tarihinde zehirlenmiş olduğu için öldü. Graham'ın nasıl, ne şekilde ve kimler tarafından zehirlendiğine ilişkin hiçbir soruşturm ayapılmadı ve dosyası sessiz bir şekilde kapatıldı.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.