Ataşehir’deki 2. Karargah mercek altında  

Ataşehir’deki 2. Karargah mercek altında  
Danıştay saldırısının tetikçisi Alparslan Arslan ile Ergenekon sanıklarının bir araya geldiği ve toplantıların yapıldığı iddia edilen Ataşehir’de bir değil iki ev olduğu iddia edildi.

Daha önce star’ın gündeme getirdiği Cumhuriyet Gazetesi’ne atılan bombaların sanıklara verildiği Ataşehir’deki evin dışında örgüt üyelerinin bir araya geldiği bir de toplantı evi olduğu ortaya çıktı. 

1. Ergenekon davasında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Pekgüzel, mahkemeden önemli taleplerde bulundu. Danıştay saldırısının aydınlatılmasında önemli rol oynayacak araştırmalar isteyen savcı Pekgüzel, mahkemeden Yıldırım’a Ataşehir’de keşif yaptırılmasını istedi. Pekgüzel talebinde, Osman Yıldırım’ın el bombalarının verildiği ev ile henüz ortaya çıkarılmayan 2. evin keşfi için Ataşehir’e götürülmesi gerektiğini dile getirdi.

BOMBALAR İKİNCİ EVDE VERİLDİ



Yıldırım’ın avukatı Murat Eken, Danıştay tetikçisi Arslan’ın annesi Porsor Arslan’ın kendisine “Alparslan bana Ataşehir’de iki ev olduğunu söylemişti” dediğini söyledi. Eken “Osman Yıldırım Ataşehir’de Ergenekon üyelerine ait 2 ev olduğunu söylemişti. Bir evde toplantı yapılıyormuş diğer evde ise bombalar verildiğini belirtmişti. Zaten Veli Küçük’ün cep telefonun sinyallerine bakıldığında Ataşehir’deki ortaya çıkmayan 2. evde olabileceği görülüyor” dedi. Star 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.