Hanefi Avcı'nın eşi pes dedirtti!

Hanefi Avcı'nın eşi pes dedirtti!
Kezban Kerman'la yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan Hanefi Avcı'nın eşi Şenay Avcı açıklamalarıyla şok etti...

Yazdığı “Haliç’te yaşayan Simonlar” kitabıyla olay olan ve son olarak yasak aşk skandalıyla gündeme gelen Eskişehir eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, yasak aşk ilişkisini kabul ederek eşinden ayrılma işareti verirken, eşi Şenay Avcı, “Erkektir yapar” diyerek boşanma niyeti olmadığını söyledi. Vakit’e konuşan Şenay Avcı, “Pek çok erkek gibi benim eşim de böyle bir hatayı yapmış olabilir. Ancak ben bu nedenle boşanmayı düşünmüyorum. Elinin kiridir, o kadın düşünsün” dedi.

SEVGİLİ KONUŞMAKTAN KAÇINDI
Konuyla ilgili görüşmek istediğimiz Hanefi Avcı’nın sevgilisi öğretmen Kezban Kerman ise, sorularımızı cevaplamaktan kaçındı. Kendisine telefonla ulaştığımız Kerman, “Şu an konuşmak istemiyorum” demekle yetindi. Kerman, daha önce ilişki iddiasını reddederek, “yok sadece arkadaşız” demişti.

AVCI: AYRILIK NOKTASINA GELDİK
Hanefi Avcı ise önceki gün yaptığı açıklamasında, “Duygusal ilişkiniz var mı?” sorusuna, “Öğretmeni tanıyorum, duygusal ilişki kısmı doğru, geriye kalanlar hikaye” dedi. Avcı, söz konusu ilişkiden eşinin haberinin olup olmadığı ile ilgili soruya, “Eşimin haberi var. Son noktasına geldik. Kendi içimizde sıkıntılar vardı. Zaten ayrılık noktasındaydık. 29 Eylül’den sonra çıkıp, ne var ne yok, her şeyi anlatacağım” diye konuştu.

AVCI'NIN YASAK AŞKINDAN BOMBA İTİRAFLAR HABERİ İÇİN TIKLAYIN

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.