Ruşen Çakır: Hanefi Avcı tedirgindi!

Ruşen Çakır: Hanefi Avcı tedirgindi!
İstanbul'un da aralarında bulunduğu bazı illerde ''Devrimci Karargah Örgütü''ne yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alındığı öğrenilen Hanefi Avcı, havaalanında bir gazeteciyi aradı ve...

Gözaltına alındıktan sonra havaalanında beklerken NTV'den Ruşen Çakır'ı arayan Hanefi Avcı'nın tedirgin ve sinirli olduğu ortaya çıktı. 

NTV'de canlı yayında Hanefi Avcı'nın kendisini aradığını söyleyen Ruşen Çakır, telefon görüşmesinin detaylarını da anlattı.  

"Havaalanından beni aradı. Yayına bağlanmasını istedim gazetecilik refleksi ile. Ama bunun doğru olamayacağını söyledi. Tedirgindi, sinirliydi, çok net konuşuyordu" diyen Çakır, Avcı'nın söylediklerini de şöyle aktardı:  

"Bu yapılan hukuk dışıdır. Tamamen saçma bir şeydir. Beni o ifadeye zorla götürebilirlerdi, şimdi götürüyorlar. Kesinlikle ifade vermeyeceğim, avukat da çağırmayacağım. Bu tamamen bir komplo. Bunun başıma geleceğini söylemiştim, bu nedenle şaşırmadım. Kesinlikle ifade vermeyeceğim. Bu dünyada bana cehennemi nasıl yaşatacaklarını biliyorum. Her türlü gücü kullanıyorlar, kullanacaklar. Ama ben mücadelemi sürdüreceğim."

"DEVRİMCİ KARARGAH BİR KOMPLO" İDDİASI
Avcı, "basın toplantısı düzenleyecektiniz, orada ne açıklayacaktınız?" şeklindeki soruya da "Basın toplantısı yapsaydım aynısını söyleyecektim. Devrimci Karargah olayının tamamen bir komplo olduğunu anlatacaktım. Basın toplantısında bu komployu anlatmayı düşünüyordum" cevabını vermiş. 

HANEFİ AVCI'NIN GÖZALTINA ALINMASI İLE İLGİLİ TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

CNN TÜRK SUNUCUSUNUN AĞZI AÇIK KALDI-TIKLAYIN

Engin Kaşdaş-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.