SP, üçüncü şahlanış dönemini başlatıyor

SP, üçüncü şahlanış dönemini başlatıyor
Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un partiden istifa etmesinin ardından kongre çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi (SP), 'üçüncü şahlanış dönemi'ni başlatıyor.

Hafta sonu Ankara'da yapılan "SP Olağanüstü Büyük Kongre Hazırlık ve İstişare Toplantısı"na ilişkin yazılı bir açıklama yapan Olağanüstü Büyük Kongre Hazırlık ve İstişare Heyeti, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın katılımıyla kişiye özel davetiye esasına göre yapılan toplantıya davetlilerin göstermiş olduğu iştirak ve iştirak eden hazirunun istişareye katkılarının toplantının çok başarılı bir sonuç verdiğini ortaya koyduğunu ifade etti.

Toplantının 726 büyük kongre delegesi ile birlikte il başkanları, il müfettişleri, gençlik kolları, hanım kolları ve kuruculardan davet edilen 1608 kişinin katılımıyla gerçekleştirildiğinin dile getirildiği açıklamada şöyle denildi:

"Büyük Kongre öncesinde ilk kez bir siyasi partinin delegelerinin Ankara'ya istişare için davet edilmesi açısından da bu toplantımız ülkemiz siyasi tarihinde bir ilki oluşturmuştur. Milli Görüş Camiasının birlik, bütünlük ve kardeşlik içerisinde yek vücut olduğu Olağanüstü Büyük Kongre Hazırlık ve İstişare Toplantısı, 3. Şahlanış Hamlesi için heyecan ve coşku ile dolu olduğunu açık bir şekilde gösteren son derece parlak ve başarılı bir toplantı olmuştur.

Bu toplantı şimdiden 17 Ekim 2010 Olağanüstü Büyük Kongresi'nin nasıl bir muhteşem kongre olacağını da göstermiş, davetliler Saadet Partimizin önümüzdeki şahlanışı için büyük kongre hakkında son derece kıymetli ve faydalı görüşler ortaya koymuşlardır. Hazırlık ve istişare toplantısındaki üstün başarılarından dolayı camiamız mensuplarını tebrik eder, 17 Ekim Kongresi'nin Türkiye'nin ve insanlığın kurtuluşuna açılan bir kapı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz."

Cihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.