FLAŞ: Vakit yayın kurulu artık Yeni Akit'te

FLAŞ: Vakit yayın kurulu artık Yeni Akit'te
Anadolu'da Vakit kadrosu, yoluna Yeni Akit ile devam edecek...

Anadolu'da Vakit gazetesi Yayın Kurulu, yarından itibaren "Yeni Akit" adlı yeni gazete ile yayına devam etme kararı aldı. Anadolu'da Vakit gazetesinin birinci sayfasında konuyla ilgili bir duyuru yayınlandı. 

Duyuruda değişikliğin gerekçesi şöyle anlatıldı: "9 yılı aşkın bir süredir Anadolu'da Vakit'le sizlerle birlikte olduk, halkın dertlerini cesaretle kamuoyuna aktarıp dost-düşman herkesin güvenini kazandık. Gönül isterdi ki; bu yayın çizgimiz, daha uzun yıllar, aynı çatı altında devam etsin.

Ancak Anadolu'da Vakit gazetemizin imtiyaz sahibi muhterem Nuri Aykon Beyefendi'nin 13 Eylül 2010 günü vefatı sonrası gazetenin isim hakkına sahip olan kanuni varisler, neşriyatın devam edip etmemesi konusunda tereddüt yaşamışlardır. Bu çerçevede Vakit Yayın Kurulu olarak bizler de yeni bir karar alma zorunluluğu hissetmiş bulunmaktayız.

Gazetenin isim hakkına sahip kanuni varislerin tereddütlerini saygı ile karşılayan Vakit gazetesi Yayın Kurulu, misyonumuzu yeni bir gazete ile hayata geçirme kararı almış bulunmaktadır.

Yarından itibaren Yeni Akit gazetesinde buluşmak dileği ile, saygı ve muhabbetlerimizi sunarız. Vakit Yayın Kurulu." Cihan

İLK HABERVAKTİM DUYURDU
Vakit Yayın Kurulu'nun Pazartesi gününden itibaren YENİ AKİT gazetesini çıkarmaya başlayacağını dün ilk habervaktim duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.