Batum'dan C.Başkanı'na çirkin sözler

Batum'dan C.Başkanı'na çirkin sözler
Prof. Dr. Süheyl Batum , 29 Ekim'deki resepsiyonun eşli olarak yapılmasının "Cumhurbaşkanı'nın bir oyunu" olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı'nın başörtüsünü meşrulaştırmak için resepsiyonları 2'den 1'e indirdiğini belirten Batum, "Türkiye'de Cumhurbaşkanı, cumhurun başkanıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Başkanı, oturup mahsusdan iki tane yapılan resepsiyonu sırf türbanı meşrulaştırmak amacıyla 'bire indirdim' diyecek. Biz de 29 Ekim'in cumhurun başkanı olmayan AK Parti'nin başkanı tarafından, seçilmiş ve tamamıylaAK Partiçerçevesinde faaliyet gösteren bir kişinin bu oyununa itibar edeceğiz. Ben milletvekili olsam kesinlikle resepsiyona katılmam.CHPde katılır mı katılmaz mı bilmiyorum. Hepimizin özgürlüğü var. Ben olsam kesinlikle katılmam. CHP'nin bütün ideolojisine katılırım; ama böyle bir şeyde ben olsam bu Cumhurbaşkanı'nı bu yaptığı oyunu kabul etmem, bu oyunlara gelmem." şeklinde konuştu.

Programın diğer iki panelisti Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'di. Panele çok sayıda CHP seçmeni katıldı.

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.