İşte seks kaseti olan gazeteci

İşte seks kaseti olan gazeteci
Sabah yazarı Engin Ardıç, bugünkü yazısında isim vermeden seks kaseti olan gazeteciden bahsetti. O isim belli oldu...

Engin Ardıç'ın seks kaseti olduğunu ve şantaja tabi tutulduğunu iddia ettiği kişi "psikoseksüel" raporu alarak askere gitmeyen Akşam yazarı Oray Eğin...

Medya kulislerinde şu an Engin Ardıç’ın hangi gazetecileri yazdığı konuşuluyor. Bugün köşesinde “hodri meydan” diyen Ardıç şöyle bir not düştü:

“İsimler bende mahfuzdur, isterlerse açıklarım da. Çekinmem.”

Peki ne yazdı Ardıç?

Aynen şöyle:

(…)

İlk taşı, eşini AKP'den milletvekili adayı yapmak isteyip bu reddedilince birdenbire iktidara düşman kesilen çok eski bir arkadaşım attı (eşi de sınıf arkadaşımdır)...

İkinci taş, bir zamanlar "Tansu Çiller'in askeri" olarak tanınan, Türkiye'nin o fetret devri geçtikten sonra kendi başına ayakta duramadığı ve hiçbir yayın organında dikiş tutturamadığı için çareyi Internet'te site kurmakta bulmuş, duyduğu hınçla ona buna sanal saldırılar düzenleyen ve ayar vermeye çalışıp gülünç olan, yüzkızartıcı suçtan (dolandırıcılıktan) hüküm giymiş eski bir sabıkalıdan geldi!

Üçüncü taşı da, yıllar boyu beni "yeterince liberal olmamakla suçlamış" ve fakat günün birinde birdenbire yüz seksen derece dönüp Ergenekoncu kesilmiş genç bir arkadaştan yedim. Bu arkadaşa cinsel tercihleri nedeniyle Ergenekon çetesi tarafından şantaj yapıldığı, böylelikle kendi yanlarına çekildiği, hatta ellerinde bu konuyla ilgili gizli bir kaset de bulunduğu piyasada dedikodu şeklinde dolaşıyor.

İsimler bende mahfuzdur, isterlerse açıklarım da. Çekinmem.

Bir yazımın bir tek cümlesini cımbızla çekip aldılar ve aleyhimde kullanmaya çalıştılar.

(…)

O İSİMLERİ AÇIKLIYORUZ

Şimdi gelelim bu isimlerin kim olduğu detayına. MedyaGündem yine şifreleri çözüyor ve o isimleri açıklıyor.

Birinci isim Hürriyet yazarı Cüneyt Ülsever’den başkası değil. Ülsever’in eşi Neriman Hanım, uluslar arası bir şirketin üst düzey yöneticisi.

İkinsi isim Memduh Bayraktaroğlu. Gazeteciler.com isimli sitede Adnan Berk Okan müstear ismiyle yazıyor. O ismin Memduh Bayraktaroğlu olduğunu da ilk kez MedyaGündem deşifre etmişti.

Üçüncü isim se Oray Eğin. Eğin’in kaseti olduğuna dair iddia ise şok bir detay.

Medyagündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.