Kaçmaz'ın kaçamak yaptığı kadın bakın kim çıktı?

Kaçmaz'ın kaçamak yaptığı kadın bakın kim çıktı?
Sincan Hakimi Osman Kaçmaz’la Hatay’da bir otelin odasında basılan Yeşim E.’nin devlet memuru olduğu öğrenildi. Aynı baskında Kaçmaz’ın avukatı Baykal Doğan’ın odasından çıkan Banu E.’nin de Yeşim E.’nin kardeşi o

HABERVAKTİM ÖZEL- 

Sincan Hakimi Osman Kaçmaz, önceki gün Hatay'da kaçamak yaparken yakalanmıştı. 28 Kasım Pazar gece yarısından hemen sonra Hatay Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele şubesine gelen bir ihbarda, "Hatay'da bulunan Defne Prenses Oteli'n 303 ve 304 numaralı odalarında, iki yabancı uyruklu kadının zorla alıkonulduğu ve burada kokain kullanıldığı" iddia edildi. Bu ihbarı değerlendiren KOM Şubesi, durumu nöbetçi savcılığa iletti. Savcılık da aynı gece, yakalama ve el koyma kararı verdi ve Polis otele baskın düzenledi. Polis, otelde yaptığı aramada Kaçmaz ve sevgilisi ile Kaçmaz'ın avukatını buldu. Kaçmaz'ın yanı sıra bir başka Sincan Hakimi Remzi Özdemir de yan odadan çıktı.

MECLİS’TE MEMUR VE DİĞER KADIN KARDEŞİ
Habervaktim’in edindiği bilgilere göre, baskında Kaçmaz’la aynı odadan çıkan Yeşim E. Meclis Eğitim Daire Başkanlığı’nda memur. Aynı baskında Hakim Osman Kaçmaz’ın avukatı Baykal Doğan’ın odasından çıkan Banu E. De, Yeşim E.’nin kardeşi. Bu iki kardeş olayla ilgili sorularımızı cevapsız bıraktı.

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.