CHP’li Oran’ın garip ilanı

CHP’li Oran’ın garip ilanı
Bekar olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın “hayat arkadaşı”nın bir köpek olduğu ortaya çıktı.

FURKAN ALTINOK’un haberi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın “hayat arkadaşı”nın bir köpek olduğu ortaya çıktı. Umut Oran, Oskar adını verdiği köpeği ölünce ardından Hürriyet’e çok ilginç bir ilan bile vermiş. CHP’li Oran, köpeği adına bir de hayvan konukevi açmış.

İŞTE O İLAN
Bolu TSO Meclis Başkanı CHP’li Umut Oran’ın adına hayvan konukevi açtığı 16 yıllık köpeği Oskar ölünce Hürriyet’e verdiği ilan “Vefalı dosta veda ve teşekkür” başlığını taşıyor. Hürriyet’in 26 Eylül 2007 tarihli sayısında yayınlanan ilan şöyle: “Yaklaşık 16 yıldır, iyi günde, kötü günde, iş yerinde, evde, gece gündüz, karda kışta yılda yaklaşık 50 bin kilometre beraber yol katettiğim hayat arkadaşım köpeğim, sadık, sabırlı, sevgili Oscar'ım ebediyete göç etmiştir.”

OSKAR’IN RİCASI
İlanda, Oskar'ın son ricası olarak "Herkesin imkanları ölçüsünde yolda gördükleri kedi köpeklere bir lokma ekmek, bir yudum su vermelerini, mümkünse onları kısırlaştırmalarını ve ilgi, şefkat göstermelerini" isteyen CHP’li Umut Oran, hastalığı sırasında köpeğine bakan veterinerlere de teşekkür etti.
Bekar olan Umut Oran, Oskar ile hiç ayrılmamış, Ankara'ya gittiği toplantılarda bile arabasından indirmemiş.

MEZARI EVİNİN BAHÇESİNDE
Domino Tekstil sahibi olan CHP’li Oran, fabrika içerisinde bulunan evinin bahçesine Oskar için mezar yaptı.
Umut Oran, köpeğinin ölümünün ardından gazeteye verdiği ilanla ilgili şunları söylüyor: “Oscar sayesinde birçok çalışan ve köylü köpek beslemeye başladı. Biz Oscar ile birlikte insanlara köpekle insanlar arasında sevgi ve saygının olabildiğini göstermiş olduk. Benimle birlikte o da bir misyon üstlendi. Yaşarken de köpeğimi onurlandırmaya çalıştım.”

OSKAR’IN YERİNİ TUTMUYOR
"Cinsine göre hayli uzun yaşadı. Ölüm kaçınılmaz. Üzüntüm büyük. Fabrikamızın bahçesinde Oskar'ın adını verdiğimiz konuk evinde 15 civarında köpeği misafir ediyoruz. Onlara bakıp üzüntümü hafifletmeye çalışıyorum ama Oskar'ın yerini tutmuyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum