''Tanrı bize Filistinlileri atmamızı söyledi''

''Tanrı bize Filistinlileri atmamızı söyledi''
İsrail'in Negev bölgesinde Filistinlilerin yaşadığı köylerin yıkılması finansmanının Hıristiyan Siyonistler tarafından sağlanıyor. Köyleri yıkılarak bölgeden Filistinlilerin yaşadığı alanlarda Yahudi yerleşim birimi kuran ve ağaçlandırma çalışması yapan H

Hıristiyan Siyonistlerin televizyon kanalı God-TV'nin kurucularından Rory Alec, kanalın internet sitesine yüklediği bir videoda, “Tanrı'dan emir aldıktan sonra ağaçlandırma çalışmasına başladığını” belirterek, “Tanrı bana dedi ki: 'Toprakları oğlumun dönüşü için hazırla.” ifadelerini kullanıyor. 

MEHMET NEDİM ASLAN'ın haberi...

İsrail'in Negev bölgesinde Filistinlilerin yaşadığı köylerin yıkılması finansmanının Hıristiyan Siyonistler tarafından sağlanıyor. Yahudilerin seçilmiş kutsal bir topluluk olduğu ve Mesih'in bir an önce dönmesi için Filistin topraklarının Filistinlilerden temizlenmesi gerektiğini düşünen Evanjelik Hıristiyanlar, yıkılan Filistin köylerinde ağaçlandırma ve Yahudi yerleşim birimi kurma çalışması yapıyor.

EMRİ TANRIDAN ALMIŞLAR!
Kendilerini 'Hıristiyan Siyonist' olarak nitelendiren Evanjelik Hıristiyanların televizyon kanalı olan God-TV, Negev'de adına 'God-TV Ormanı' verilen bölgede şu ana kadar 500 bin ağaç dikti. Ağaçlandırma çalışmasının yapıldığı alanlar ise köyleri buldozerlerle yıkılan Filistinlilere ait. Geçtiğimiz yıl İsrail'de Yahudi yerleşimcilere yardımda bulunan Ulusal Yahudi Vakfı'na 500 bin Dolar para yardımında bulunan God-TV'nin Filistinlilerin bölgeden temizlenmesi için Ulusal Yahudi Vakfı ile birlikte çalışma yaptığı kaydediliyor. God-TV'nin kurucularından Rory Alec, kanalın internet sitesine yüklediği bir videoda, “Tanrı'dan emir aldıktan sonra ağaçlandırma çalışmasına başladığını” belirterek, “Tanrı bana dedi ki: 'Toprakları oğlumun dönüşü için hazırla.” ifadelerini kullanıyor.

GOD-TV İSRAİL'DEN YAYIN YAPIYOR
Ulusal Yahudi Vakfı ve God-TV'nin Filistinlileri yerlerinden ederek Yahudi yerleşim yerleri kurmasına tepki gösteren insan hakları örgütleri projeyi kınadı. İsrail'in Yahudi yerleşim birimlerine yer açmak Filistinlilere ait köyleri yıkmasını eleştiren İnsan Hakları İzleme Örgütü, geçtiğimiz yıl iki ay içinde 8 kez yıkılan El Arakib köyündeki Filistinlilere yapılan uygulamaların kabul edilemez olduğunu bildirmişti. Öte yandan Filistin köylerinin yıkılarak boşaltılan yerlerde Yahudi yerleşim yerleri açılmasını finanse eden God-TV'nin bağlantıları dikkat çekiyor. 15 yıl önce İngiltere'de kurulan ve 2007'de merkezini Kudüs'e taşıyan televizyon kanalı, tüm dünyada 500 milyon izleyicisi olduğunu iddia ediyor.

HİTLER'İ YAHUDİLERİ İSRAİL'E TOPLADIĞI İÇİN ÖVMÜŞTÜ
God-TV'nin 2006 yılında kurulan 'İsrail İçin Hıristiyanlar' grubuyla yakın ilişkileri bulunuyor. Teksaslı bir rahip olan John Hagee tarafından kurulan grup, Amerikan Kongresi'nde İsrail için lobi yapıyor. God-TV'de vaaz veren rahip Hagee, 1990'lı yılların sonunda televizyonda yaptığı bir konuşmada, Hitler'i övmüştü. İsrail'in çoğu zaman 'Yahudi karşıtlığı' olarak nitelendirebileceği ifadelerinde Hagee,Hitler'i bir 'avcı' olarak nitelemiş ve Hitler'in tanrının Yahudilerin İsrail'e dönme planını gerçekleştirmek için Avrupa'da gidecekleri yer bırakmadığını söylemişti.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.