Fenerbahçe, MP Antalyaspor'a hazırlanıyor

Fenerbahçe, MP Antalyaspor'a hazırlanıyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de MP Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kamp yaptığı Miracle Otel'in sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanı, Fenerbahçe Antalya Futbol Okulları'ndan gelen 150 öğrenci de izledi.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.30'da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda sarı - lacivertliler, 3 grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından yine 3 gruba ayrılan oyuncular, dar alanda yapılan dönüşümlü, kurallı çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Çift kalede gol yiyen takım, yerini kenarda bekleyen takıma bıraktı. Antrenmanın sonunda Fenerbahçe Antalya Futbol Okulları'ndan gelen öğrenciler, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirip; onlardan imza aldı.
Bu arada Andre Santos ve Mamadou Niang, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Uğur Boral ise takımdan ayrı yürüyüş ve koşu yaptı. Sağ dizinde ağrıları bulunan Mehmet Topuz antrenmanı çıkmadı, tedavisini otelde sürdürdü. Joseph Yobo da sol dizindeki ağrılar nedeniyle antrenmanı çıkmadı ve dinlendirildi. Ameliyat olduğu sol ayağında ağrıları bulunan, ancak bu bölgeden çekilen röntgeni temiz çıkan Özer Hurmacı da tedbir amaçlı olarak antrenmanı çıkmadı. Özer de tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü.

Fenerbahçe, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.