Polat'tan Yıldırım'a hediye tabak

Polat'tan Yıldırım'a hediye tabak
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün daveti üzerine Erzurum'a gelerek, 25.Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan tesisleri ziyaret eden, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener ile kulüp başkanları, Oltu Taşı ürünlerinin sa

Özgener, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak'ın da eşlik ettiği gezide, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile diğer konuklarla birlikte, Kiremittepe bölgesindeki Türk Telekom Atlama Kuleleri önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burada, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'tan tesisle ilgili bilgi alan Özgener, Polat, Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra curling salonuna geçtiler. Curling oyunu hakkında yetkililerden bilgi alan misafirler, daha sonra curling taşlarıyla atış yaptılar.

Ardından Menderes caddesi üzerindeki Oltu Taşı ürünlerinin satıldığı Taşhan'a giden Özgener, Polat, Yıldırım ile diğer konuklar, burada kısa süreli bir gezinti yaptılar.

Gezi sırasında Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Taşhan'ın tarihi hakkında bilgi veren bir çocuğa 200 TL harçlık verirken, Galatasaray Başkanı Polat da gezi anısına Yıldırım'a üzerinde Fenerbahçe yazan Oltu taşından bir tabak hediye etti.

Özgener, Polat ve Yıldırım ile beraberindekiler daha sonra İstanbul'a gitmek üzere Erzurum Havalimanı'na hareket ettiler.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.