Haydar Baş'a İtiraz Etti Dayak Yedi

Haydar Baş'a İtiraz Etti Dayak Yedi
Haydar Baş'ın bir televizyon kanalında Peygamberimizle ilgili söylediği söze itiraz etmesi yüzünden canlı yayında dayak yiyen seyirci hayatını zor kurtamış.

Mesaj TV'de Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, Mesaj TV'deki Eko Analiz programında hükümetin ekonomik programı hakkında eleştirilerini, İslam ve Müslümanlıkla ilgili konularla da desteklemesi sırasında peygamberimiz Hz. Muhammed'e 'Muhammed' demesi stüdyoda bulunan bir konuğun gösteriği tepki hastanede bitti.

TRT'nin ulaştığı Sıddık Yıldız isimli vatandaş ben dini bir sohbet zannederek oraya gittim. Orada ayet hadis bilgileri öğrenmekti niyetim.” Dedi. O kanalı da öyle bildiğini söyleyen Yıldız, Haydar Baş’ın ifadelerine dayanamadığını ve “Peygamberimize söylediği sözden dolayı şeytana uydun” dediği anda bir anda etrafının çevrildiğini söyledi.

Sıddık Yıldız, sandalyeler arasına nasıl sıkıştırıldığını, ısrarla yüzüne vurulduğunu dile getirirken yaşananları anlatırken baygın bir vaziyette götürüldüğü bir hastanede başına gelen ilginç olayı da anlattı.









Siz de diğerleri gibi İngilizce konuşabilirsiniz. Nasıl mı ? Tıklayın !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.