Çirkin komplo

Çirkin komplo
Ailece görüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak aleyhine iftira ettirilmesi sonucu gözaltınaalınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Vakit Gazetesi'nin 78 yaşındaki yazarı Hüseyin Üzmez, maruz kaldığı çirkin komplo sonucu tutuklandı. Ailece görüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak aleyhine iftira ettirilmesi sonucu gözaltına
alınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Söz konusu kızın ailesinin, Üzmez
aleyhine herhangi bir beyanda veya şikâyette bulunmadığı öğrenilirken, Üzmez'in akrabaları da, çirkin bir komplo ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti.


Kartel medyasının, evli ve iki çocuk babası olan Üzmez’in gözaltına alınma haberini hiçbir araştırma yapmadan sitelerine taşıması dikkat çekerken, sorumlu gazetecilikten ziyade sırf Vakit Gazetesi'ne ve mütedeyyin insanlara çamur atma çabasıyla hareket etmeleri tepkiyle karşılandı.

Üzmez: Bu büyük bir komplodur 

Öte yandan, Hüseyin Üzmez, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartıldığı sırada gazetecilerin sorusu üzerine olayın komplo olduğunu belirterek, "Olayın ne olduğunu mahkeme bittiğinde göreceksiniz. Mahkeme sırasında konuşmak yanlış. Ondan sonra hesaplaşacağız merak etmeyin. Mahkemenin sonuna kadar bekleyeceksiniz. Bu büyük komplodur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.