Kim bu vekil adayı?

Kim bu vekil adayı?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her fırsatta “partilerinin kadın hakları konusunda yeni bir başlangıç yapmaya kararlı olduğunu” söyleyedursun,  CHP’li Milletvekili Adayı Yıldıray Sapan’ın eşini hastanel

Habervaktim.com’un edindiği bilgilere göre, CHP Antalya Milletvekili Adayı olan Yıldıray Sapan, eşini hastanelik edene kadar dövdü. Hamile eş Sedef Sapan dayaktan sonra çocuğunu düşürdü.

KENDİNİ ARABADAN AŞAĞI ATTI
Olay geçtiğimiz yılın Ekim ayında yaşandı. Kavganın CHP’li Sapan’ın eşinin annesi hakkında söylediği sözler nedeniyle çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, CHP Milletvekili adayı Yıldıray Sapan arabada eşine, "Annen beni kıskanıyor, annenin bende gözü var, bunu sana ispatlayacağım, anneni …" şeklinde laflar etti.  Eşi Sapan’ın bu sözlerine tepki gösterince araba içinde kavga başladı. Ardından kavga fiziksel şiddete dönüştü. Araba içinde dayak yemeğe başlayan kadın kırmızı ışıkta kendini arabadan aşağı attı. 

“DAYAK YÜZÜNDEN DÜŞÜK YAPTIM”
Kırmızı ışığa varıncaya kadar yüzüne de bir kaç yumruk yiyen CHP'li vekil adayının eşinin, kavga sonucunda dudağının patladığı, boyun ve alnında çizikler oluştuğu, yüzünün kanlar içerisinde kaldığı öğrenildi. Hastanelik olan Sedef Sapan'ın çevredeki insanların yardımıyla önce hastaneye gidip muayene olduğu, sonra da gece yarısı saat 01:25'de karakola giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Sedef Sapan, savcılığa iletilen ifadesinde eşinin kendisini sürekli dövdüğünü ifade etti. Sedef Sapan’ın 10 Ağustos 2010 günü eşi tarafından dövüldüğü için düşük yaptığını belirttiği öğrenildi.

HABERVAKTİM.COM ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.