BDP'liyi bakın kimle yakaladık?

BDP'liyi bakın kimle yakaladık?
BDP'nin desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Murat Bozlak, Almanya Büyükelçiliği Siyasi Müsteşarı ile gizli bir görüşme gerçekleştirdi.

BDP’nin foyası bir bir ortaya çıkıyor. BDP'nin dış istihbarat servisleri ile olan bağını ortaya koyan şok bir bilgiye ulaştık.

BDP'nin desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Murat Bozlak, Almanya Büyükelçiliği Siyasi Müsteşarı Hanna Wolfsohn ile gizli bir görüşme gerçekleştirdi.

Bozlak, Alman müsteşar ile 27 Mayıs'ta Adana'da Kelebek pasajında bir araya geldi. Aynı zamanda Alman yabancı istihbarat servisi Bundesnachrichtendienst'in (BND) Türkiye temsilcisi olduğu kaydedilen Siyasi Müsteşar Hanna Wolfsohn ile BDP'li Bozlak'ın ne konuştuğu merak konusu oldu.

PKK KAMPINDA ALMAN DOKTOR KLİNİĞİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde New York Times'ta PKK'nın ve Kürt sorununun son haline ilişkin, Murat Karayılan'ın sözlerine de yer verilen Kandil mahreçli bir değerlendirme yayınlanmıştı. "Kürt İsyancı, Kuşkucu Kulaklar İçin Tonunu Yumuşattı" başlıklı değerlendirmede PKK'nın üniforma fabrikası yanında bir Alman doktorun bulunduğu ve klinik de işlettiği kaydedilmişti.




Habervaktim.com ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.