İstanbul Modern’de Küçük İ. skandalı

İstanbul Modern’de Küçük İ. skandalı
Edebiyat çevrelerince “başarısızlıkla sonuçlanan intiharların efendisi” lakabıyla tanınan Derman İskender Över, Sözünü Sakınmadan programları kapsamında Perşembe günü İstanbul Modern’de konuşac

UYUŞTURUCUYA METHİYELER DÜZÜYOR

Bilindiği gibi Küçük İ.., birçok kitabında uyuşturucuya methiyeler düzmüş, eroin kullanmayı olağanüstü bir erdemlilik gibi sunmuştu. Eroin kullananlara methiyeler düzdüğü kitabını yine bu sayfadan duyurduğumuzda ise zırıl zırıl ağlayarak “ben öyle değil şöyle demek istemiştim ama yanlış anlaşıldı” makamında bir şeyler gevelemişti.

KÖTÜ BİR GENET TAKLİTÇİSİ

Yeni Akit'in haberine göre, yakın çevresinin de zaman zaman gündeme getirdiği gibi Küçük İ... şiirlerinde eşcinsel ve satanist temaları yoğun olarak kullanmasıyla dikkat çekiyor. Şiirlerinde küfür kullanmayı alışkanlık haline getiren, masum dimağları kirletme projesinin Türkiye temsilcisi Küçük İ’nin kötü bir J. Genet taklidi olduğu edebiyat çevrelerinde çokça konuşuluyor. Fakat Küçük İ... nedense metinlerinde asla Genet’ten bahsetmiyor. Çünkü kendini suçüstü yakalatacağını biliyor.

HEM EŞCİNSEL HEM KEMALİST

Küçük İ’yi İstanbul Modern’in çağırması toplum mühendisleri ve muteber sosyologlar tarafından duyarlı müslümanlara karşı saf zihinleri ifsad etme gayesiyle yapılan provokatif bir girişim olarak gösteriliyor. “Gençleri Anıtkabir’e saygı duruşuna götürüyorum” diyen eşcinsel Kemalist Küçük İ., Mustafa Kemal’in dışında (işi sağlama almayı bilir) her şeye karşı anarşist tavır takındığını da göstermişti.
Küçük İ.’nin yıllar önce yazdığı “Mana Fatihi” adlı şiir de objektif çevreler tarafından İslamcıların içine sızma girişimi olarak değerlendirilmişti. Neyse ki müslümanlar bu şiirin ardındaki atraksiyonu anlayarak Küçük İ’nin hevesini kursağında bırakmışlardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.