E- ticarette başarı güvenle gelir...

E- ticarette başarı güvenle gelir...
Tüm dünyada giderek yaygınlaşan e- ticaret Türkiye’de de büyüyor. Uzmanlar tüketicileri uyararak ‘Alışveriş yapılacak siteyi doğru seçin’ diyor…

Tüm dünya ülkelerinde birçok internet kullanıcısı e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyor. E- ticaret bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızla yayılmaya başladı. 270.6 milyon internet kullanıcısı arasında yapılan araştırmaya göre e- ticaret ve sanal alışverişte Türkiye Avrupa’da ilk üçe giriyor. Bu kadar hızla yayılan bir sektörde suistimallerin olması da kaçınılmaz hale geldi. Tüketiciler alışveriş yaptıkları siteye güvenmek istiyor. Yeterli güvenlik önlemlerinin olmaması tüketiciyi zor durumda bırakırken e- ticaret sektörüne de zarar veriyor.

SEKTÖRE ZARAR VERİYOR
İnternet alışverişlerinde güvenlik sorunlarının her gün biraz daha çoğaldığını söyleyen Candanoğlu ve Ezio Grup Genel Müdürü ve Fırsat ürünü sitesi sahibi Erdoğan Candan; ‘’ Teknolojinin gelişmesiyle her gün yeni bir alışveriş sitesi kurulmasına rağmen maalesef ki güvenlik azalıyor. Kar yapma arzusuna kapılan site sahipleri en önemli sorunu atlıyor. Biz bu konuda bilişim sektörünün devlerinden biriyle çalışıyoruz. Ezio Grup ve Candanoğlu Grup olarak 20 yıllık köklü ve büyük bir şirketiz. Birçok sektörde faaliyetlerimiz devam ediyor. Yıllardır yaptığımız bütün işlerin referansını firsaturunu.com’la da devam ettiriyoruz’’diye konuştu.

KARAMSAR OLMAYALIM
Sanal alışverişte en büyük çıkmazın güvenlik sorunu olduğunu belirten Candan; ‘’ Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre kişi başı internette alışveriş için geçirilen süre ayda 73 dakika. Ama güvenlik sorunları yüzünden bu süre giderek kısalıyor. Site sahipleri hem kendi sitelerini hem de e-ticaret sistemini baltalıyor. Yine de Türkiye’de yeni konuşulmaya başlanan 1 milyar dolarlık sektör hacmi için karamsar olmamak gerekiyor.Bunun için de tüketicilerin, internet alışverişindeki farkındalığını arttırmak gerekiyor’’ dedi.

E-TİCARETİN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK
20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Ezio ve Candanoğlu Grup Şirketlerinin oluşturduğu firsaturunu.com sitesinde binlerce ürün arasından en kaliteli, marka ve trend ürünleri belirleyip en uygun fiyatla müşterilerine sunduklarını anlatan Erdoğan Candan; ’’ Teknolojinin hızla ilerlemesi ve alım gücünün eskiye oranla artması interneti alışveriş alanında büyük bir pazar haline getirdi. Bu pazarda ki yerimizi büyük bir onurla koruyoruz.’’ dedi. Müşterilerini memnun etmek için çok çalıştıklarını anlatan Erdoğan Candan sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Satın alma sürecinden başlayarak satış sürecine kadar olan tüm süreçler firmamız tarafından kontrol altında tutuluyor. Alışveriş severlere her gün saat 00:00’ da gerçek “fırsat” niteliği taşıyan kampanyalar düzenliyoruz. Ve sanal alışveriş dünyasına renk katmayı hedefliyoruz. Unutmamak gerekir ki Türkiye’de, internette alışveriş rahatlığı ve avantajı ile tanışacak internet kullanıcıları; ülkemizdeki elektronik ticaret hacminin büyümesinde en önemli faktör olacaktır. Biz de müşteri memnuniyeti, alışverişte güven ve hizmet kalitesiyle e-ticaretteki alımların kalitesini arttırarak Türkiye'nin e-ticaret düşüncesini Avrupa standartlarına getirmeyi planlıyoruz."

HERKESE FIRSAT HER CEBE FIRSAT

Sattıkları ürünlerde taksit imkanı sağladıklarını ve özrü olan ürünleri hemen iade aldıklarını söyleyen Candan; ‘’ Önceliğimiz müşterilerimizi memnun etmek. Bu yüzden hem güvenlik sorununu ortadan kaldırdık hem de ürünler için en iyi fiyatı verdik. Köklü geçmişimizi ve dinamik yapımızı ön plana çıkartarak gerçekten fırsat ürünü olabilecek her şeyi sitemizde bulunduruyoruz. Ürünler stok durumuna göre 3 ila 7 gün sitemizde kalıyor. Satış sonrası sevkiyatımız ise ilk günden başlıyor ve tüm ürünlerimiz garanti kapsamında bulunuyor. Tüketici hakları gereği geri alımda yapıyoruz.’’şeklinde konuştu. Daha önce işleri dışında özel sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Candan ve Ezio Group ve firsatürünü.com mimarı Candan; ‘’ Yaptığımız işlerde sadece kendimize kar amacı gütmüyoruz. İstiyoruz ki yaptığımız işlerden diğer insanlarda yararlansın. O yüzden sosyal sorumluluk projelerine çok değer veriyoruz. Bunlardan biri de Kartal Cezaevinde Adalet Bakanlığı ile ortak proje olan kemer üretim fabrikasıdır. Yaklaşık yüz mahkûma iş imkanı sunuyoruz ve hayata hazırlıyoruz. ’’dedi.

20 MİLYON EURO CİRO HEDEFLİYORUZ
Candanoğlu ve Ezio Group olarak 2009’dan beri bu projeyle uğraştıklarını projeye 3 Milyon Euro nakit finans ayırdıklarını anlatan Genel Müdür Erdoğan Candan; ‘’ 2011 yılında 3 Milyon Euro nakit avans ayırdık 2012 yılında ise 6 Milyon Euro nakit avans ayırmayı ve 20 Milyon Euro ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu da bizim için, hem işin hem sosyal sorumluluk projelerinin hem de istihdamın gelişmesi ve artması demektir’’ dedi.
13 Ekim 23 Ekim tarihleri arasında 150 farklı ürün çok özel FIRSAT’lar bir tık ötede olacak….

13 Ekim’de başlayacak kampanyada yer alacak ürünler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.