Mason Paşa'nın torunu iyi çalışıyor!

Mason Paşa'nın torunu iyi çalışıyor!
Açılımcıbaşı Hasan Cemal, "demokrasi ve özgürlük" söylemleri altında terör yandaşlarını haklı çıkarma gayretini aralıksız sürdürüyor... İttihatçı Mason Cemal Paşa'nın torunu olan Hasan Cemal, bu

Kandil'e çıkıp terör elebaşı Murat Karayılan'la sohbet eden; teröristlerle halay çeken; İstanbul'a döndükten sonra "demokrasi ve özgürlük" söylemleri altında PKK tezlerini içeren yazılar kaleme alan Hasan Cemal, bugün de, KCK'nın hocası iddiasıyla gözaltına alınan BDP'li Prof. Dr. Büşra Ersanlı'ya sahip çıktı. 

Hasan Cemal, açık açık "BÜŞRA ERSANLI’NIN GÖZALTINI KINIYORUM" diye yazdı.

Cemal yazısında "Prof. Dr. Büşra Ersanlı’yı 12 Mart darbe döneminden ve o yıllarda çektiği acılardan tanıyorum, hayatta demokrasi ve insan hakları çizgisindeki yürüyüşünü biliyorum" diyerek, Ersanlı'yı aklamaya çalıştı.

Hasan Cemal, yazısının sonunda da Başbakan Erdoğan'a şu tavsiyede bulundu:

"‘Barış süreci’ne giden yolu kısaltmak lazım. Devlet adamlığı, liderlik bunu gerektiriyor.

Daha bir iki yıl önce Kandil’den gelen PKK temsilcisinin karşısına, kendi ‘özel temsilcisi’ni, (bugünün MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı) oturtabilecek kadar siyasal cesaret ve kararlılık sergilemiş bir Başbakan, Sayın Erdoğan, Oslo benzeri bir barış sürecini yeniden başlatabilir, başlatmalıdır."

HASAN CEMAL'İN SAHİP ÇIKTIĞI BÜŞRA ERSANLI GERÇEĞİ İÇİN TIKLAYIN

Habervaktim.com



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.