İşte dünyanın en pahalı sendikacısı

İşte dünyanın en pahalı sendikacısı
KESK’E bağlı Haber Sen Sendikası’nda TRT Şube Başkanı olarak görev yapan Osman Köse’nin dünyanın en pahalı emekçilerinden biri olduğu ortaya çıktı!

Basına gönderdiği muhalif maillerle tanınan ve son olarak kendini TRT Genel Müdür Adayı olarak tanıtıp demeçler veren Osman Köse’yle ilgili çok ilginç bilgilere ulaştık. Ulaştığımız bu bilgiler ilginç olmakla birlikte, insanın içini acıtıyor, insaf dedirtiyor. 

Habervaktim’in edindiği bilgilere göre, 24 Şubat 2011’de TRT Disiplin Kurulu ve Teftiş Kurulu’nun kararıyla Mersin’e tayin edilen Osman Köse son 9 ay içerisinde 35 gün sendikal izin; 85 gün rapor izni, 37 gün de yıllık izin kullandı.

Cumartesi, Pazar tatillerine Cuma’yı da ekleyen Köse, sendikal izin alıyordu. Bayram tatillerini ise tabii ki ful kullandı.

BU DURUMDA ORTAYA ŞÖYLE BİR TABLO ÇIKIYOR:

157 gün rapor, sendikal izin, yıllık izinle vakit geçirildi, yaklaşık 50 gün de resmi tatiller kullanıldı ve 9 aylık sürede 207 gün işe gidilmedi.

Osman Köse, 2011 yılının (Kasım ayı itibariyle) 270 günlük iş takviminin 207 gününde işe gelmedi!

MAAŞA BAK MAAŞA

Aylık brüt 4 bin 800 lira maaş aldığı öğrenilen Osman Köse’nin son bir yılda sadece 2 habere gittiği, 4 haberinin yayınlandığı saptandı.

Ayda ortalama 5.5 gün işe gelen Osman Köse, 274 bin TL fazla mesai ücretini ise almayı ihmal etmiyor.

VE LOJMAN ÜCRETİ

Osman Köse’nin gelmediği, çalışmadığı bir iş için kaldığı lojman ücreti ise yürekleri sızlatıyor! Köse devletin lojmanında kalıyor ve sadece 13 TL ücret ödüyor. Yorum siz değerli Habervaktim okuyucularının.

İRİ MEDYA İÇİN MUHALİF HABERLER YAZIYOR

Peki Osman Köse hayatının büyük kısmını maaş aldığı, fazla mesai aldığı Mersin’de değil de; Ankara’da geçirirken ne iş yapıyor dersiniz?

Osman Köse’nin belirli gazetelere haber yazdığını tüm basın kuruluşları biliyor.

Osman Köse’ye tüm bu imkanları veren TRT’nin ise kamuoyuna bir cevap borcu var. Bekliyoruz. Tüyü bitmemiş yetimler, fakir fukara, garip guraba “TRT’den Osman Köse açıklaması” bekliyor!

Zira ülkemizdeki fakirliklerinin önemli kısmı “Osman Köse” gibi işe gelmez, iş beğenmez gibiler yüzünden değil mi?

Habervaktim.com ÖZEL



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.