Nişanyan'dan küfürlü cevap

Nişanyan'dan küfürlü cevap
Sevan Nişanyan'dan Facebook'ta küfürlü saldırı. Eleştirlere cevap vermek yerine küfretmeyi tercih etti...
"Sözlerin Soyağacı" isimli etimonoloji sözlüğü, Agos gazetesindeki yazıları ve uzun yıllar tatilcilerin referansı olan "Küçük Oteller Kitabı" ile haklı bir üne sahip olan Sevan Nişanyan yine yaptığı bir skandal ile medya gündemine oturdu. 

2 YIL İÇİNDE KÜRDİSTAN'A HAZIR OLUN

Gazeteciler.com'un haberine göre, facebook üzerinde, dün Uludere'de yaşananları yorumlayan Nişanyan, gelen bir eleştiri mesajına küfürle karşılık verdi. 

Facebook'ta kendi kişisel sayfasında şöyle yazdı Nişanyan: "Bugünkü Uludere olayı, görebildiğim kadarıyla, dönüşü olmayan noktadır. En geç iki yıl içinde bağımsız(lık ilan etmiş) Kürdistan'la karşılaşmaya hazır olmak gerekiyor. Vatana millete hayırlı olsun."

ELEŞTİRİYE KÜFÜRLÜ CEVAP

Ardından Sicakgundem.com sitesinin Genel Yayın Yönetmeni İzzet Taşkıran' Nişanyan'ın kaleme aldığı metne yanıt verdi: 
"Sen daha çok beklenirsin nişanyan ardında hayalinin ardından ermenistana katılmak için harekete geçmene bu milletin kürt ve türk halkı izin vermez."

Nişanyan'ın bu yoruma yanıtı ise çok sert oldu. Taşkıran'ın Facebook sayfasının duvarına "Terbiyesiz İ**e"  sözcüklerini sansürsüz olarak yazan Nişanyan, bir süre sonra polemiği sürdürmedi ve küfrünü sildi.



İLK VAKASI DEĞİL

Bu küfür vakası çalışmaları ve turizm sektörüne kazandırdıklarıyla saygın bir yeri olan Sevan Nişanyan’ın ilk skandalı değil. 2008 yılında dışkısını doldurduğu kavanozu karısı Müjde Nişanyan (Tönbekici) üzerine boşaltması medyanın gündemine gelen Nişanyan'ın Agos gazetesindeki görevi tartışma konusu olmuştu. Dışkı dolu kavanozu karısının kafasına boşaltmasını "Müjde Hanım'ın davranışına tam olarak uyan sembolik bir jest" olarak tanımlamıştı.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.