İşte Vatan'ın haber anlayışı

İşte Vatan'ın haber anlayışı
Dünya futbol tarihinin en büyük yıldızlarından Thierry Henry'nin çocuklara namaz kıldırmasını “Dünya ünlü futbolcunun bu halini konuşuyor”, “Bu fotoğrafı tartışma yarattı” şeklinde lanse eden Va

Vatan, “gazetevatan” şeklindeki internet sitesinden, Sağlak Bakanı ile TBMM eski Başkanı’nın da katıldığı Erzurum Kış Sporları Festivali kapsamında 3 bin kişilik buz hokeyi salonunda düzenlenen etkinlikte, halk oyunları ekibinin gösteri yapmasını “zulüm” olarak değerlendirdi. 
Gazetevatan “BÖYLE ZULÜM GÖRÜLMEDİ” başlığını attı.
“Zulüm”ün ne olduğunu aradığımız haberde, “Buz pistinde oynamakta güçlük çeken halk oyunları ekibi düşe kalka gösterilerini tamamladı” ifadesi yer alıyordu.

Bunu “zulüm” olarak aktaran Gazetevatan, bir diğer manşetinde ise Kolombiya’da düzenlenen bir bikini defilesini “BU GÖSTERİ NEFESLERİ KESTİ” şeklinde aktardı.
Bikinili mankenlerin gösterisinden kareler içeren sözde haberinde “Kolombiya'daki Colombiatex moda şovunun defilesi yürekleri hoplattı” yorumunda bulundu.



GAZETEVATAN'IN BAŞINDAKİ İSİM

Bilindiği gibi Gazetevatan'ın başındaki isim olan Aylin Duruoğlu, 2008'de terör örgütü ''Devrimci Karargah''ın üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulmuştu. İri medya organlarının hakkında “özgürlük kampanyası” yürüttüğü Duruoğlu 10 ay tutuklu kaldıktan sonra, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bostancı'da bir polisin şehid olduğu, bir vatandaşın da hayatını kaybettiği olayın sorumlusu Devrimci Karargah Örgütü'ne mensup terörist Orhan Yılmazkaya'nın, Vatan gazetesi İnternet Sitesi Genel Yayın Müdürü Aylin Duruoğlu'yla ilişki halinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Habervaktim.com













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.