TSE, Tofaş'ın kalitesine el attı

TSE, Tofaş'ın kalitesine el attı
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman, TSE kalite belgesi vererek, TOFAŞ'ın kalitesini yükseltmek istediklerini söyledi.

TOFAŞ Fabrika Müdürü Akın Aydemir’i ziyaret eden Karaman, her alanda olduğu gibi otomobil sektöründe de belgelendirme faaliyetleri içinde olduklarını dile getirdi. TOFAŞ'ın, ülke için çok önemli olduğunu belirten Karaman, şöyle konuştu: 

"Kalitesinden taviz vermesi mümkün değildir. TSE ile TOFAŞ’ın koordineli çalışması gerektiğine inanıyoruz. Bu bağlamda belgelendirme süreçleri içinde yer almamız gerekiyor. Alanlarında en iyiler birlikte faaliyet göstermelidir. TSE, bu doğrultuda hizmeti en iyi şekilde verebilecek yeterlilikte, yetkinlikte ve kalitede olan tek kurumdur. TOFAŞ'ın araçlarında TSE markasının güvenilirliğini ve güvenliğini görmek istiyoruz. TSE Başkanımız Hulusi Şentürk'ün çizmiş olduğu vizyon doğrultusunda her yere ulaşmak, her yerde TSE bayrağını dalgalandırmak istiyoruz."

TSE’nin, Türkiye’nin en kaliteli kuruluşu olduğunu belirten Karaman, "Otomobil devi olarak gördüğümüz TOFAŞ’ın, TSE’den kalite belgesi almasını istiyoruz. İşbirliği içerisinde çalışmamız gerekiyor. Zorunluluk yok, ancak kalitenin en yüksek şekilde uygulanmasını sağlayarak hataları en aza indirmek ve TSE ile TOFAŞ’ı birleştirmek istiyoruz." dedi.

TOFAŞ Fabrika Müdürü Akın Aydemir ise en iyi hizmeti en kaliteli şekilde almak istediklerini belirtti. Aydemir, "Bugüne kadar TSE’den kalite belgesi alınmaması bizim için bir kayıptır. TOFAŞ öncü bir kurumdur. Birçok konuda öncülük etmek istiyoruz. Kalite konusunda bizleri bilgilendirirseniz daha çok memnun kalırız. İşbirliği içerisinde çalışmak isteriz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.