Fatih Medreseleri’nden hayırlı hizmet

Fatih Medreseleri’nden hayırlı hizmet
Fatih Medreseleri “Hayat Dersi” konferansları düzenlemeye başladı. Hayat Dersi’nin ilki Kağıthane Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleştirildi. Konferansa katılım hayli yoğun oldu.

“Hayat Dersi” konferansları ayda bir, farklı mekan ve farklı konularla devam edecek. Konferansın ilki Kağıthane Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleştirildi. Programın sunumunu Fatih Medreseleri Heyet Üyesi Reşit Kazancı yaptı. Kazancı programa “aşır” ile başladı. 

Daha sonra kürsüye Çağlayan talebelerinden Enes Yılmaz çıktı. Yılmaz’ın sunumu çok dikkat çekiciydi. Daha çok ufak olmasına rağmen cemaatin kalbine ülfet üstüne ülfet açıyordu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

Devamında “Daha Kur’an Ne Desin” şiiriyle cemaati nasihatlendirici bir sunum yapıldı.

Akabinde sözü Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar aldı.

Hayat Dersi Konferansları’nın içeriğini anlatarak sunuma başlayan Bayraktar, Peygamberimiz’in doğumunda dudaklarından ümmeti lafzının döküldüğünü, bizim de buraya gelerek nebiyyi nebiyyi dediğimizi ve bunun çok kıymetli bir nimet olduğunu vurguladı.

Bayraktar konuşmasında “Ey Habibim de ki; Eğer Allah’ı seviyorlarsa sana tabi olsunlar ki bende onları seveyim” ayetini hatırlatarak, “Mevla Teala bu ayetin gereğini yapmayı cümlemize nasip etsin” dedi.

Daha sonra kürsüye programı organize eden Resul Kaynar çıktı. Resul Kaynar, izleyicilere teşekkürlerini arz ettikten sonra program sona erdi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.