Eşcinsel modacı İslam'a dil uzattı!

Eşcinsel modacı İslam'a dil uzattı!
Barbaros Şansal adlı eşcinsel modacı, başörtülü ve sakallılaraiğrenç iftira ve hakaretlerde bulundu; İslam’a dil uzattı…  

Milli Savunma Bakanlığı’nın ilgili yönetmelikle değişiklik yaparak, orduevlerine başörtülü ve sakallıların da girebilmelerinin yolunu açması karşısında çılgına dönen Barbaros Şansal adlı eşcinsel modacı, sosyal paylaşım sitesi facebook’taki sayfasında konuya ilgili iğrenç yorumlarda bulundu.

Medya patronu Mehmet Emin Karamehmet’in sahibi olduğu Show Tv’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı sözde yarışma programında jüri üyeliği yapan eşcinsel modacı Barbaros Şansal, facebook’taki sayfasından şöyle yazdı:

“ORDU EVLERİNDE TÜRBAN SAKAL SARIK VE CÜBBENİN SERBEST OLMASI YETMEZ KERHANELERDE DE SERBEST OLMALI Kİ ÇARŞFAFLA EVDEN ÇIKIP TAKSİDE DEĞİŞMEK ZORUNDA KALMASINLAR ...”

Eşcinsel modacının sayfasında, pek çok yorumunun küfürlü ifadeler içerdiği gözlenirken, AK Parti, Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile eşleri hakkında da hakaretvari yorumlarda bulunduğu görülüyor.

Örneğin şöyle diyor eşcinsel modacı: “ATATÜRK İSTİKBAL GÖKLERDEDİR DEMİŞTİ AMA BUNLAR İSTİKRAR AYAĞINA HERŞEYİ G... ETTİ.. HAYDİ ARKADAŞLAR . 23 MAYISTA EL ELE ...”

Sayfasında diğer yandan ise Balyoz Davası tutukluları lehine yorumlarda bulunan Şansal, örneğin şöyle diyor: “BU GÜN, KÜÇÜKYALI'DAN POSTALANMIŞ VE BALYOZ DAVASINDAN TUTUKLU BİR KURMAY ALBAYDAN ISLAK YAZI BİR MEKTUP ALDIM ... GÖZYAŞLARI İÇİNDE OKUYARAK BİR KEZ DAHA SOYSUZ SATILMIŞLARIN İŞGALİNİ ANLADIM....”

Eşcinbel modacı, İslam’a da dil uzatarak “VAZ GEÇTİM BÖYLE HURAFE DOLU İSLAMI SAVUNMAKTAN !!! EĞER MISIR ŞEYHİ, ÖLEN KADININ KOCASININ 6 SAAT DAHA ONUNLA SEKS YAPABİLECEĞİNİ VE SUUDİ ŞEYHİN 10 YAŞINDA KIZIN GELİN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEMESE İDİ CEHENNEM EŞRAFINDAN... İYİ Kİ HALA İNSANIM ULAN ...” diyor.

 

habervaktim.com

 




 

Habervaktim.com



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum