Kenzek, hastalık öncesi sağlık sigortanız

Kenzek, hastalık öncesi sağlık sigortanız
Son zamanlarda özellikle İslami medyada makul fiyatlarla ballarını tanıtan Kenzek Bal, çeşitli ucuz bal satan firmaların sebep olduğu güvensizliğe rağmen müşterilerinin güvenini kaybetmedi.

Özellikle hastalık ve benzeri zaruri durumlar için tercih edilmesi tavsiye edilen Kenzek Bal aynı zamanda 10 gün sebepsiz iade hakkı tanıyor.

Kenzek Bal, ürünü konusunda kendinden emin olduğunu ortaya koymak için, balında dışarıdan şeker veya glikoz karışımı olduğunu ispat edenlere 1000 TL ödül vaat ediyor. Hatta ödülün dışında analiz ücretini de ödemeyi taahhüt ediyor.

Kenzek Bal bu taahhüdünü yazılı, ıslak imzalı bir sözleşme olarak müşterisine göndermekten de kaçınmıyor.

Kenzek Bal firma yetkilisi Erdal Yıldırım, verdiği bilgide şunları söyledi:

“Bal, insan için şifadır. Bu şifaya zarar vermek bir insanlık suçudur. Biz firma olarak, az satalım, az kazanalım ama insanlara da hizmet etmiş olalım, kalpleri ve itimatları kazanalım istiyoruz. Arkasından para kazancı da kendiliğinden gelecektir. İnsanların bala olan güveni sarsıldı. Biz de ürünümüze güvendiğimiz için laboratuar analizleri ve memnuniyet garantisinin yanında böyle bir ödül de koyduk. Ancak Kenzek Bal'a olan rağbetin sebebi kesinlikle ödül taahhüdü değil, balın doğal ve zengin bir bal olmasıdır.”

Kenzek Bal Iğdır'ın yüksek kırsallarından (Kenzek köyü ve civarı) elde edilen çok zengin bir çiçek balıdır. Kenzek Bal tadıyla kokusuyla ve etkileriyle farklı olduğunu belli eden ender ballardan biridir. Kenzek Bal yetkilisi bu konuda Habervaktim'e şöyle açıklama yapıyor: "Kenzek Bal herhangi bir piyasa balı değildir. Müşterimiz diğer ballarla aynı olduğunu düşünüyorsa, balı yemiş olsa bile iade yapıp parasını geri isteyebilir."

HABERVAKTİM OKURLARINA ÖZEL KAMPANYA

Kenzek Bal bugün habervaktim.com'dan arayanlar için özel bir kampanya düzenliyor.

İşte o harika fırsat:

720 gramlık bir şişe fiyatı normalde 69 TL den satılan Kenzek Bal bugüne özel Habervaktim okurları için 69 TL yerine 59 TL + 220 gramlık Polenli Bal da hediye! Üstelik kargo bedava!
Bitmedi çoklu siparişlerinizde ekstra indirim imkanı

Bugüne özel bu fırsatı kaçırmayın ve hemen arayın: 0212 659 33 99

Hemen Sipariş Vermek İçin Tıklayınız..




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.