Akit'e karşı imza kampanyası başlattılar

Akit'e karşı imza kampanyası başlattılar
Beyaz Türkler nezdinde kabul görmek için liberallerin yalakalığına soyunan İslami kesimin sözde aydınları Akit’e karşı imza kampanyası başlattı…

PKK ile Ergenekon arasındaki ilişkiyi ifşa eden, örgütün kirli çamaşırlarını ortaya seren Şemdin Sakık’ın mektubunu yayınlayan Akit’e yönelik başlatılan linç kampanyası farklı bir boyut kazandı. 

Kendilerini “İslami kesimin aydınları” olarak lanse eden bazı isimler, “Şemdin Sakık mektubun düzmece olduğunu ve birilerinin servisi olduğunu ispatlamayan şerefsizdir, namussuzdur” cevabını görmezden gelerek, “Cengiz Çandar, Hasan Cemal, Ali Bayramoğlu'na yönelik andıcı kınıyoruz” başlığıyla Akit’e karşı bir imza kampanyası başlattı.

Mazlumder’in eski Genel Sekreteri Ömer Faruk Gergeroğlu’nun öncülük ettiği imza kampanyasına ilginç isimler dahil oldu. CHP’nin vitrin süsü olarak kullanmak için transfer listesine dahil ettiği Mehmet Bekaroğlu, liberal yanaşması, DPI’cı Hilal Kaplan, Yeni Şafak’tan Sabah’a geçtikten sonra birayı nasıl içtiğini ballandıra ballandıra anlatan ve “Yeni Ahmet Hakan” olarak adlandırılan Ferhat Ünlü Akit’e kin kusanların başında geliyor.

Listedeki isimlerin öne çıkan ortak özelliklerinin; PKK ve siyasi uzantısı BDP’yi hoş görürken, terörle mücadelede hep TSK’yı, devleti ve Hükümet’i suçlayıp, tek taraflı “ateşkes” istemeleri, teröristlere “genel af” talep etmeleri olması dikkat çekiyor.

Bu isimler paralel devlet yapılanması KCK’lılara yönelik operasyonlara da kalkan olmuş, KCK’dan tutuklanan örneğin Büşra Ersanlı’nın, Ragıp Zarakolu’nun serbest bırakılması için de imza kampanyaları düzenlemişti.

BDP’den bağımsız milletvekili adayı olan isimler ile Taraf adlı bültenin yazarları da listedeki yerlerini almışlar…

İşte Beyaz Türklerin masasında yer kapmak için liberallerin yalakalığına soyunan ve Akit’e küstahça saldıran o isimler:

Ömer Faruk Gergerlioğlu, Yıldız Ramazanoğlu, Cemal Uşşak, Üstün Bol, Nevzat Çiçek, Mehmet Bekaroğlu, Ufuk Çoşkun, Yılmaz Ensaroğlu, Taner Ayaz, Emrullah Beytar, Emine Uçak Erdoğan, Hilal Kaplan, Yasin Aktay, Berat Özipek, Ayhan Bilgen, Murat Aksoy, Tarık Beyhan, Selahattin Çoban, Ersin Çelik, Cihan Aktaş, Ayşe Hür, Neslihan Akbulut Arıkan, Ferhat Ünlü, Hüseyin Sarıgül, Fatma Bostan Ünsal, Şilan Timur, Ümit Kıvanç, Alper Görmüş, Baskın Oran, Şanar Yurdatapan, Ayşe Akdeniz, Sıddık Ertaş, İlyas Ünlü...

Habervaktim.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
58 Yorum