Türkiye’de Siyonizm tehlikesi!

Türkiye’de Siyonizm tehlikesi!
Bu asla bir ırkçılık değildir. Yahudilik propagandasını örtmek ve saklamak için ırkçılık yapılıyor diye yaygara koparıyorlar. Burada tamamen Türkiye’nin mevcudiyetine yönelik psikolojik saldırılar söz konusudur” diye konuştu.

Türkiye Kültürel Genetik Araştırmaları Düşünce ve Teşhis Platformu Onursal Başkanı Deniz Şar, Akit’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. TV ve gazetelerde gizli Yahudilik propagandası yapıldığını belirten Şar, “Türkiye, Siyonizm’in işgali altındadır” dedi.

“TÜRKİYE’DE GİZLİ BİR YAHUDİLİK PROBLEMİ VAR”

Türkiye’de gizli bir Yahudilik sorunu olduğunun altını çizen Şar, “Bunu biz İslami kesim olarak gündeme getirdiğimiz zaman ırkçılıkla suçlanıyoruz. Bu asla bir ırkçılık değildir. Yahudilik propagandasını örtmek ve saklamak için ırkçılık yapılıyor diye yaygara koparıyorlar. Burada tamamen Türkiye’nin mevcudiyetine yönelik psikolojik saldırılar söz konusudur” diye konuştu.

“BU BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”

Yahudi soyunun Müslüman-Türk milletinin mevcudiyetine ve mülküne göz diktiğini belirten Şar, şöyle devam etti: “Bu soy ülkemizde hemen hemen her kademeye sızmış durumdadır. Bu bir milli güvenlik meselesidir. Bunun siyasi terimine Siyonizm deniliyor. Türkiye Siyonizm’in işgali altındadır. Adamların kimlikleri Türk ve Müslüman isimleri altında gizlidir.”

“BUNLARIN ARKASINDA GİZLİ ÖRGÜTLER VE İSTİHBARATLAR VAR”

TV’lerde yapılan tek taraflı ve gizli yayınlarla Yahudilik propagandası yapıldığını dile getiren Şar, örnek de verdi: “Örneğin ‘Kaderin Çağrısı’ filmi bir TV kanalında Ramazan ayı boyunca 5-6 defa yayınladı. Bu filmde gösterildiği gibi Siyonistler, Türkiye’de de gerçek isimlerini değiştirerek faaliyetlerini en önemli kurumlarda sinsice yürütüyor. Ramazan’da bu amaçla çok fazla bir kampanya düzenlendi. Bu adamların amacı iyiyi kötüleme, doğruyu yanlışlama, hayırlıyı kara gösterme, yaptığınız her çabayı karalama üzerine kuruludur. Bunlar kendilerini deşifre edenleri karalıyorlar. TV, gazete ve medyayı kullanarak nesilden nesle bu görüşlerini aktarmaya çalışıyorlar. Türkiye Siyonizm’in işgali altındadır. Bu şekilde devleti yürütmemiz mümkün değil. Bunların arkasında gizli örgütler ve istihbaratlar var.”

“İSLÂM DÜŞMANLIĞINI LAİKLİK OLARAK SATARLAR”

Cumhuriyet döneminde Almanya’dan getirilen Yahudi profesörlerin Türkiye’deki üniversitelerin temellerini kurduklarını söyleyen Şar, “Bu adamlar Türk isimlerini almış Yahudileri yerlerine bırakarak ülkelerine gittiler. Bundan beri Türk akademisi, sözde bu bilim adamlarının gölgesinde bunların istikametinde ve kadrolaşması ile gelişmiştir. Şimdi bu bilim adamları İslam düşmanlığını laiklik olarak satarlar. Burada laiklikten amaçlanan şey İslam düşmanlığıdır” dedi.

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum