Sevgi gösterisi fikrini değiştirdi

Sevgi gösterisi fikrini değiştirdi
Cübbeli Ahmet Hoca'nın sevenleri dün mahkeme önüne gelerek, destek mesajı verdi.

Kamuoyunda "Cüppeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de sanıkları arasında bulunduğu 3'ü tutuklu 13 kişinin yargılandığı davaya dün, İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

HOCAMIZ TERTEMİZ PANKARTI

Ünlü'ye destek için kalabalık bir grup, dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplandı. Başlarına "Hepimiz Cüppeliyiz" yazılı bantlar takıp, "Hocamız Tertemiz" pankartları açan binlerce kişi, harem-selamlık şekilde adliye önünde beklemeye başladı. Kadınların çarşaflı erkeklerin çoğunluğunun cüppeli ve sarılıklı olduğu grupta çok sayıda çocuk da dikkat çekti. Kalabalığın düzenini, yakalarında 'Görevli' yazan, kendi aralarında seçtikleri kişiler sağladı.

'CÜBBELİ' BİLDİRİSİ

Adalet Sarayı önüne gelen destekçilere, Ünlü'nün mesajlarının bulunduğu 7 maddelik bildiri dağıtıldı. Bildiride, taşkınlık yapılmaması ve güvenlik güçlerine zorluk çıkarılmaması istendi. Bu arada duruşmaya ara verildiği sırada, Cüppeli Ahmet'in basın danışmanı olduğunu söyleyen Özay Oral, basın mensuplarının yanına gelerek, "Hocamız kalabalığa teşekkür ediyor. Eğer kimse gelmeseydi, Medine'ye gidip orada yaşayacaktı. Ancak bu kararından vazgeçti" dedi. Bu sözler, taraftarları arasında büyük sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum