Büyük tehlike, sapkınlar okullara sızıyor

Büyük tehlike, sapkınlar okullara sızıyor
Tahammülü zorlayan talepleriyle her geçen gün yeni yeni mevzi kazanmaya çalışan sapkınlar, şimdi de orta öğretim kurumlarında gedik açmaya çalışıyor.

Sapık taleplerini "demokratik hak" kılıfı altında her geçen gün arttıran homoseksüeller, şimdi de okullara el attı. Kaos GL Derneği, bir broşür hazırlayarak okullarda dağıtmaya başladı. Broşürde, sapkın eğilimler "normal gösterilerek, bu eğilim içinde olan öğrencilere "anlayış" gösterilmesi isteniyor.

AMAÇ, SAPKINLIKLARI "NORMAL"MİŞ GİBİ GÖSTERMEK

Dernek,“LGBT" olarak tanımladığı homoseksüel, sevici kadın, transseksüel ve travestilerin okul ve aile kıskacında olduğu görüşünü savunarak, "LBGT'leri Aile ve Okul Kıskacına Karşı Nasıl Korumalı?” başlıklı "eğitim" broşürü hazırladı. Broşürü hazırlayan psikolojik danışman Yasemin Şafak, broşür ihtiyacının öğretmenlerle yaptıkları atölyelerde ortaya çıktığını belirtti. Broşürde, "Öğretmenler, Aile ve Okul Kıskacına Karşı LGBT Öğrencileri Nasıl Korumalı?”, “Cinsiyet, Toplumsal Cinsiyet ve Cinsiyet Kimliği”, “Cinsel Yönelimler, LGBT Terimler ve Tanımlar”, “LGBT Bireylere Yönelik Ayrımcılık İdeolojileri”, “Eşcinsellikle İlgili Yaygın Yanlışlara Karşı Bilimsel Doğrular” gibi başlıklar altında sapkınlıkların "normalleştirilmesi" amaçlanıyor.

EĞİTİM-SEN'DEN SAPKINLARA DESTEK

Kaos GL Derneği, sınıf ve okullarda "homofobik ayrımcılığa" karşı nasıl yaklaşım geliştirebileceklerini ilişkin yeni çalışmalar da gerçekleştirecek. Broşür dağıtımı şimdiye kadar Ankara’nın yanı sıra İstanbul, Diyarbakır ve Çanakkale’de de yapıldı. Sapkınların broşür harekatına KCK operasyonlarıyla bazı yöneticileri gözaltına alınan Eğitim-Sen de destek veriyor. Broşürleri okullarda öğretmen ve öğrencilere bu sendikaya üye öğretmenler dağıtıyor.

FURKAN ALTINOK/YENİ AKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum