Vakit’e suikast planı

Vakit’e suikast planı
Vakit Gazetesinin susturulması için binbir türlü şeytani plan hazırlayan Ergenekoncuların, korkunç bir cinayet planı hazırladıkları belgelendi

Gazetemizin susturulması için binbir türlü şeytani plan hazırlayan Ergenekoncuların, korkunç bir cinayet planı hazırladıkları belgelendi. Cesur gazeteciliği sebebiyle Gazetemizin Genel Yayın Koordinatörü Mustafa Karahasanoğlu’nu “Bu devlet kendi bekası için her şeyi göze alır. Bu bina çökertilir. Sen de adamlarınla beraber bu binanın altında kalırsın” şeklinde ölümle tehdit eden karanlık güçlerin, tehditle istediklerini elde edememesi üzerine, Mustafa Karahasanoğlu’na suikast planladığı ortaya çıktı.



KORKUNÇ CİNAYET PLANININ BELGESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


BELGE İSTİHBARATçI GENERALİN
OĞLUNUN EVİNDEN çIKTI

Ergenekon terör örgütü iddianamesinin ek delil klasörlerinin 454. sayfasında yer alan ve istihbaratçı Emekli Tuğgeneral Ali İhsan Gürcihan’ın Ergenekon’dan tutuklanan oğlu Behiç Gürcihan’ın evinde çıkan belgeler arsında, Genel Yayın Koordinatörümüz Mustafa Karahasanoğlu ile ilgili suikast planın ortaya çıkması, karanlık odakların gazetemizi susturmak için her türlü yola başvurduğunu bir kez daha ispatladı.
özellikle 28 Şubat döneminde ve devamındaki süreçte Vakit’e cesur yayınlarından dolayı çok sayıda tehditte bulunulmuştu. Bilindiği gibi Vakit, kaleşnikof tüfekle de taranmıştı.

KARANLIK KİŞİLER, KARANLIK
KARARLAR VE KARANLIK PLANLAR

Bilindiği gibi Ergenekon tutuklusu Org. Şener Eruygur’un 2002 yılında kurdurduğu Cumhuriyet çalışma Grubu’nun da, “Vakit gazetesine karşı alınacak tedbirler” başlığıyla bir eylem raporu hazırlattığını daha önce yayınlamıştık. Gizli bilgi kartıyla Jandarma İstihbarat Başkanlığı’na sunulduğu anlaşılan eylem raporunda Vakit’e yönelik yapılması planlanan legal ve illegal saldırılar sıralanmıştı. Sözde legal planlarda Vakit’in yöneticileri başta olmak üzere yazarlarının teknik takibe alınması ve yapılacak komplo ve iftiralar ile yıpratılması gibi insanlık dışın istekler sıralanıyor. Vakit’e karşı yapılacak illegal faaliyetler kapsamında ise gazetenin araçları ile çalışanlarına yönelik sabotaj, darp ve kaçırma gibi mafyavari ve tüyler ürperten planlar hazırlandığı ortaya çıkmıştı.



KEMAL GüMüŞ / VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.