HYP'de işler karışık (MİZAH)

HYP'de işler karışık (MİZAH)
Halkın Yükselemeyişi Partisi Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk'ün adının "şahane" danışmanıyla aşk dedikodularına karışması; önce yuvasını, sonra partisini, en sonunda da Türkiye'yi karıştırdı. Önce "karışık işlerin adamı" Genel Başkan Yardımcı

Lider eşiyle bir dargın, bir barışık

"Şahane" isimli danışmanı yüzünden uzun süredir eşiyle ilişkileri "bir dargın-bir barışık" kıvamında giden Yaşar Nuri Öztürk, açık vermeye başlayınca eşinin ihbarıyla medyaya magazin malzemesi oldu. Yeni yayımlanan kitabı "Allah ile aldatmak"dan çok "eşini danışmanıyla aldatmak" fiiliyle gündeme gelen Öztürk, dedikodular için "çeşmebaşı lakırdısı" dedi. Ancak canlı yayında savunma yaparken "şahane" goller yedi.
 
Bu arada, partideki sıkıntılar web sitesine de yansıdı. Gelen tepkilerden çekinen yöneticiler "sitemiz yenileniyor" açıklamasını koyarak siteyi kullanıma kapattılar. Habervaktim Mizah Servisi olarak biz de, "zor durumda olan partiye bir kıyağımız olsun" dedik ve yeni web sitesi için ilgi çekici isimler geliştirdik:

Liderimiz Yaşar Nuri, danışmanımız huri

Kıyağımız bu kadarla kalmadı. Son sıkıntılardan yola çıkarak parti için yeni sloganlar ürettik:

"Liderimiz Yaşar Nuri, danışmanımız bir huri", "Danışmanımız Şahane, çeşmebaşı bahane", "Hem çaplı, hem çapkın, kıskananlar çatlasın", "Karizmatik liderimiz, yenileniyor sitemiz, dellenmesin partilimiz", "Var mı bizim gibi erkek lider, diğerlerine beş çeker", "Nazar etme ne olur, boz niyeti senin de olur", "Keline kurban, ilmine hayran, gel dama tırman"

Partiye yeni amblem

Bitmedi… Yeni amblem önerimiz de var. Zira partinin çınar yaprağı şeklindeki amblem, son gelişmelerden sonra gerek partililer gerekse milletimiz tarafından maazallah yanlış yorumlanıp kötüye çekilebilir. Mesela bazı şom ağızlılar "lider çıplak, yaprak da giysisi" diyebilirler. Bu sebeple partiye yeni amblem olarak 'ceviz kıran bilge adam' figürünü öneriyoruz.

Teklif edenin bir yüzü kara, kabul etmeyen kapkara.

'ALDATAN NURİ'DEN İNCİLER' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Rıfat Yörük/habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.