O Bildiri Korsan Çıktı

O Bildiri Korsan Çıktı
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı adlarına yapılan ve Habervaktim'in hedef alındığı bildiriyi yalanladı. Meğer o bildiri korsanmış...

Sitemizin Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yuvalanmış marjinal sol ve bölücü örgütlerin illegal faaliyetlerini gözler önüne seren haberleri üzerine "Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri" adına yapılan ve habervaktim'in hedef alındığı açıklama korsan çıktı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı, öğretim üyelerinin böyle bir ortak açıklamasının olmadığını açıkladı.

Dekanlık, sözkonusu açıklamada yer alan görüşlerin kendilerini bağlamadığını da bildirdi.

MÜ İletişim Fakültesi Dekanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

 
"Fakülte dekanlığının bilgisi dahilinde İletişim fakültesi öğretim elemanlarının herhangi bir ortak açıklaması sözkonusu değildir. 
 
Açıklamada belirtilen görüşler fakülteyi bağlamamaktadır.
 
Konuya ilişkin fakültenin isminin kullanılarak açıklama yapılması hususunda yasal haklarımız saklı olmak üzere gereken düzeltmenin yapılmasını arz/rica ederiz...
 
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı"
 
KİM/LER KALEME ALDI?
 
Öte yandan fakülte yönetiminin Radikal Gazetesi'yle konuyu görüştüğü halde haberin kaldırılmamasını çok manidar bulduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre fakülte yönetimi bu korsan bildirinin kim ya da kimler tarafından kaleme alındığını merak ediyor.
 
Habervaktim.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum