BDP'den 'Ahlaksızlık Terörü'ne De Destek

BDP'den 'Ahlaksızlık Terörü'ne De Destek
CHP ve BDP, sapkınların hâmisi kesildi. Son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri Disiplin Kanunu’nda, eskiden olduğu gibi homoseksüel ve benzeri sapık ilişkilerin ordudan atılma sebebi sayılması üzerine CHP ve BDP’li milletvekillerinden “sapkınlara destek” açık

Cinsî sapıkların tepkisini çeken TSK Disiplin Suçları Kanunu ile ilgili olarak CHP ve BDP’den bu kesimlere destek geldi. Kanunda, eskiden olduğu gibi homoseksüel ve benzeri sapık ilişkilerin ordudan atılma sebebi sayılması üzerine, CHP ve BDP milletvekilleri sapkınların örgütü Kaos GL’nin arkasında durdu.

TOPRAK VE PAVEY,SAPKINLARIN YANINDA OLDU

CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak, Kaos GL isimli sapkınlık örgütünden bir grupla buluşarak, daha milletvekili olmadan önce CHP adına anayasa taslağı hazırlama çalışmaları içinde yer aldığını belirterek, “Her zaman lezbiyen, gay, biseksüel ve trans vatandaşların haklarının yanında yer aldım. Bunlarla ilgili güvencelerin anayasaya konulmasından taraf oldum. Ben şu an Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda değilim ancak CHP’li arkadaşlarımız bu alanlarda madde koydurmaya çalışıyorlar. Fakat iktidar milletvekilleri buna karşı çıkıyorlar” dedi. Toprak, TSK Disiplin Kanunu’nun da yine o problemli bakış açısının bir ürünü olduğunu iddia etti. Bir başka CHP milletvekili Şafak Pavey de, homoseksüel, sevici ve travestilerden oluşan bir grupla TBMM’de görüşerek, sorunlarının her düzlemde takipçisi olduğunu, olmaya da devam edeceğini açıkladı.

BDP’DEN “AHLÂKSIZLIK TERÖRÜ”NE DE DESTEK

Sapkınlara bir destek de Barış ve Demokrasi Partisi milletvekillerinden geldi. BDP’liler, tıpkı PKK terörünün yanında yer aldıkları gibi sapkınların “ahlâksızlık terörü”nü de destekliyor. TSK Disiplin Kanunu’nun kabul edilmesinin ardından Kaos GL’nin yayın organlarına beyanat veren BDP’lilerden Ertuğrul Kürkçü, “Faşizme, heteroseksizme, kapitalizme karşı omuz omuza” açıklamasında bulundu. BDP’li Sebahat Tuncel de, “LGBT haklarını savunmadan insan hakları savunucusu olunmaz” iddiasında bulunarak, bu kesimin haklarının sağlanmasının takipçisi olacaklarını söyledi.

KAOS GL YAZDI, CHP VE BDP ALTINA İMZA ATTI

Hem CHP’li hem de BDP’li milletvekillerinin destek verdiği Kaos GL’nin konuyla ilgili talepleri ise şöyle: “Zorunlu askerlik ortadan kalkana kadar vicdanî ret bir hak olarak tanınmalı. Cinsel yönelimi ve cinsiyet kimliği nedeniyle TSK’da çalışanların işine son verme uygulamaları, çalışma hayatında ayrımcılık olarak kabul edilmeli. Zorunlu askerlik görevinden muafiyet raporu alma sürecinde onur kırıcı muameleye maruz kalabilen eşcinsellerin ‘kişisel beyan’ları yeterli olmalı. Muafiyet raporu alanların iş başvurularında ve işte maruz bırakıldıkları ayrımcı uygulamalar yasaklanmalı.”

Furkan Altınok \ Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum