Rektör Yardımcısı Teröristleri Kutsadı

Rektör Yardımcısı Teröristleri Kutsadı
Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadri Yıldırım, Nevruz kutlamasında yaptığı konuşmada, açık açık PKK’lı teröristleri kutsadı. Gözler Üniversite Yönetimi ile YÖK'te...

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Kürdoloji Bölümü Dekanı Kadri Yıldırım birbirinden rezil sözler sarf etti…

Üniversitedeki nevruz kutlamasında öğrencilere seslenen Kadri Yıldırım, ağzındaki baklayı çıkararak, düşüncelerini dışa vurdu ve “Teröristlerin külleri önünde saygıyla eğildiğini” ifade etti.

Rektör Yardımcısı konuşmasında “Zindanlarda Ve Meydanlarda Bedenlerini Ateşe Vererek Bugünü Bize Sağlayanların Külleri Önünde Saygıyla Eğiliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

Yıldırım “Onlar olmaza ne ben bugün burada Kadri Yıldırım olarak konuşuyor olacaktım ne de siz bugün burada bu ateşi yakıyor olacaktınız, minnettarız onlara” diyerek, PKK’yı kutsamayı sürdürdü.

Ak parti Hükümeti’nin yaptığı onlarca açılımı küstahça teröristlerin yaptığı mücadele sonucu kazandığını söyleyen Rektör Yardımcısının bu sözleri üstelik ilk de değil.

“PKK’YLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR” İDDİASI

Geçtiğimiz haftalarda Artuklu Üniveristesi’nde yapılanlara duyarsız kalamayan bir kişi tarafından Kadri Yıldırım hakkında rapor hazırlandı.

Raporda Yıldırım’ın üniversitede terör örgütüyle nasıl birlikte çalıştığı anlatılıyor.

Ayrıca Kadri Yıldırım’ın akademik çalışmalarında İslamiyet’in Kürtlere zarar verdiği propagandası yaptığı kaydediliyor.

Yine raporda Yıldırım’ın örgüt adına üniversitede kadrolaşmaya gittiği bilgisi yer alıyor.

GÖZLER YÖK'TE

Gözler şimdi Üniversite Yönetimi ile YÖK'e çevrilmiş durumda. Bu zihniyetteki bir akademisyenin, hem de Rektör Yardımcılığı gibi bir göreve getirilmiş olması büyük tepki toplarken, bu sözleri karşısında Üniversite Yönetimi ve YÖK'ün nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.


Habervaktim.com ÖZEL


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum