Laik iftar sofrası nasıl hazırlanır? (MİZAH)

Laik iftar sofrası nasıl hazırlanır? (MİZAH)
Arkadaşımız Rıfat Yörük, İşçi Partisi'nin yayın organı olan "Ergenekoncu" Ulusal Kanal'da bu akşam iftar öncesi yayınlanacak Ramazan programının video kayıtlarını ele geçirerek çözümledi. İşte, daha kimsecikler izlemeden sizler için hazırladığımız meti

RAMAZAN ŞENLİĞİ

NOT: Okuyacağınız metin sinirlerinize ve orucunuza zarar verebilir. Lütfen sakin olun. Ortalara doğru tansiyonunuz yükselirse devam etmek zorunda değilsiniz.

Değerli Ulusal Kanal izleyicileri;

- Kutsal ay Ramazan'ın ilk iftar vakti yaklaşırken konuğumuz olan beş yıldızlı Militaryum Oteli'nin başaşçısı Devrim Usta şimdi bize irticai sofralara alternatif mükellef bir "laik iftar masası" donatacak. Buyurun Devrim yoldaş!. Affedersin dostum, "usta" diyecektim.


- Öncelikle kanalınızın tüm izleyicilerine ve şu anda Kandıra Hapishanesi'ndeki koğuşlarında mahpus olarak bizi seyreden sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek üstadımız başta olmak üzere tüm paşalarımıza ve diğer silah arkadaşlarına buradan selam, sevgi ve saygılarımı gönderiyor, kutsal Ramazanlarını "laik duygularımızdan ödün vermeden" kutluyorum.

Demincek sizin de belirttiğiniz gibi irticai sofralara alternatif laik bir sofra hazırlayacağız. Zira irtica her alana olduğu gibi maalesef soframıza da sızma zeytinyağı kullanarak hazırlanmış birçok "arap" yemeğiyle sızdı. Amaçları zengin Türk mutfağını arab-eskleştirip yozlaştırmak…

Bu hassasiyetimiz nedeniyle bir kere bu sofrada kesinlikle "irtica sembolü" hurmanın yeri yoktur. Ne oruç açarken, ne de yemeğin üzerine hurma ikram edilemez. Hurma yerine barışın sembolü o güzelim zeytinlerimizle veya Tunceli Munzur'dan getirdiğimiz Haydar Dede kaynak sularıyla orucumuzu açabiliriz.

Bu masada kesinlikle yer almaması gereken azılı irticai yemekler imambayıldı, menemen (karşıdevrimcileri akla getirdiği için), Arab-aşı, Sultanahmet Köftesi (sultanlığı yani Cumhuriyet karşıtlığını çağrıştırdığından), Kürt köftesi (bölücülük koktuğu için), Maklube (cemaat yemeği olduğundan) Şam Tatlı, Halep Burma ve Aşure'dir. (Kökeni dini kıssalara dayandırıldığı için) Ayrıca çobanların oyunu güzel manken Aysun Kayacı'yla eşit tutan bu çarpık seçim sistemi sonucu AKP her zaman kazandığı için çoban kavurma ve çoban kebabı da boykot listemizin içine alınmıştır.

Sevgili seyirciler,
Orucumuzu biraz önce anlattığım gibi laik tarzda açtıktan sonra menümüze darbe çorbasıyla başlıyoruz. Bu çorba pişerken kaşıkla darbeler vurulup içindekiler ezildiğinden bu ad verilmiştir. Ayrıca dünyadaki tüm ezilen emekçi halkları düşünerek Çin'den getirilmiş pirinçle yapılmış Perinçek pilavını kaşıklayabilir pardon çubuklayabiliriz.  Bunların haricinde ulusal oturtma, laik türlü, yurtsever köftesi, Ötüken kebabı, Ergenekon ciğeri, Aydınlık helvası, Kemalpaşa tatlısı, kaos ezmesi ve kadehte kızılelma suyu masamızda yer alabilir. Dileyen istediği içkiden yudumlayabilir. Milliyetçi arkadaşlarımız ise kımızı veya bol köpüklü Susurluk ayranını tercih edebilirler. 

- Devrim Usta sözünüzü kesmek zorundayım. Zira şu anda aldığımız habere göre dışarıdaki Ergenekoncu arkadaşlarımız Cumhuriyet Gazetesi önünde iki-üç tane el bombası patlatmışlar. Yani iftar vakti geldi. Şimdi "Tanrı uludur"la başlayan türkçe ezanı Esin Afşar'ın sesinden sunacağız. Göktanrı, tüm ulusalcı kardeşlerimizin oruçlarını kabul etsin. Ergenekoncu üstadlarımızın da tekrar aramıza kavuşmalarını nasip etsin.  Afiyet olsun, yarasın efendim!

Yarın başka bir iftar programında buluşmak üzere hoşça kalın, esen kalın, laik kalın. 

Rıfat Yörük/habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.