Mason Kılıçlarının Gölgesinde Kur’an-ı Kerim

Mason Kılıçlarının Gölgesinde Kur’an-ı Kerim
Kirli, karanlık ve örtülü şeytani emellere hizmet eden masonların, ayinlerinde Kur’an-ı Kerim bulundurdukları biliniyordu. Ancak ortaya çıkan yeni görüntülerde, Kur’an-ı Kerim cüzlerinin masonların tören kılıçlarının yanına konması dikkat çekti.

Kirli, karanlık ve örtülü şeytani emellere hizmet eden masonların, ayinlerinde Kur’an-ı Kerim bulundurdukları biliniyordu. Ancak ortaya çıkan yeni görüntülerde, Kur’an-ı Kerim cüzlerinin masonların tören kılıçlarının yanına konması dikkat çekti. Kur’an sayfalarının mason ritüellerinde nasıl kullanıldığı tam olarak anlaşılamasa da, ayinlerinde şeytana tapan, şeytan için kedi, köpek, insan kurban ettikleri yönünde bilgiler bulunan masonların kılıçlarının yanına Kur’an sayfaları yerleştirmeleri büyük bir tahrik olarak değerlendiriliyor.

MASONLAR’DAN DİN AŞAĞILAMASI

Gizliden gizliye dünyadaki İslam’ın etkisini kırmaya çalışan Masonlar bunu ilk olarak kendi üyeleri üzerinde gerçekleştiriyorlar. Mason kulüplerine üye olan kişiler zamanla dinler üstü bir ortamda bulundukları algısına kapılarak, herhangi bir dine mensup olması gerekmediği noktasına geliyor.

BOĞAZA KILIÇ DAYAMA

Alt kademelerden bir masonun kendi facebook sayfasında paylaştığı fotoğraflarda Kur’an sayfalarının çirkin emeller için kullanıldığı görülüyor. Masonlar bir üst dereceye ulaşan üyelerini, törenlerde boğazlarına kılıç dayayarak, ayinlerde gördüklerini mason olmayan birilerine anlatması durumunda başına ne geleceğini anlatıyorlar. Masonlar şeytani ayinlerde çeşitli yöntemler uygulayarak yeni üyelere istedikleri mesajları aşılıyorlar.

KAN İÇMEK MASON GELENEKLERİNDENDİR

Hatırlanacağı gibi 1997 yılında Kanal 7 büyük bir gazetecilik başarısına imza atmış, masonların şeytana tapma ayinlerini ekranlara taşımıştı. Günlerce konuşulan şeytani ayinlerde masonların keçi kesip kanını içtikleri görülmüştü. Masonluğun en üst derecelerinde gerçekleşen şeytana tapma ayininde yeni üyelerin nasıl kabul edildiği, ayinlerde neler yapıldığı gizli çekimlerle gün yüzüne çıkmıştı.

MASONLAR’DAN MİSİLLEME

Kanal 7’nin ortaya çıkardığı şeytani ayinler kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, masonların hakim olduğu yayın organlarının olayla ilgili hiçbir haber yapmamaları dikkatlerden kaçmadı. Masonlar haberin etkisini azaltmak için çeşitli girişimlerde bulundular. 28 Şubat sürecinde medyanın ağzına sakız olan Müslüm Gündüz-Fadime Şahin olayı ile masonlar şeytani ayinlerini gündemden düşürmeye çalıştılar ve başardılar da. Masonik medya şeytani ayinlerin kamuoyuna yansıması üzerine misilleme olarak Müslümanları Müslüm Gündüz-Fadime Şahin olayı ile karalama kampanyasına giriştiler.

YENİAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum