Okyanus ötesinden maymun saldırısı

Okyanus ötesinden maymun saldırısı
“İnsanın maymundan geldiği” yalanının “bilimsel adı” Evrim Teorisi’ni hala diri tutmaya çalışanlar hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. ABD Berkeley Üniversitesi, evrimi Müslüman Türkler’e anlatmak için Türkçe web sayfa

MAYMUNCULAR FAAL

Evrim yalanını inatla yaymaya çalışan çevrelerin son numarası da İngilizce’deki “evrim külliyatı”nı Müslüman Türkler’e ulaştırma oldu. ABD’deki Berkeley Üniversitesi bu amaçla 50 kişilik bir ekip kurdu. ABD’de bulunan Türkler’in ağırlıklı olarak yer aldığı “evrimci ekip”, üniversitenin kurdurduğu sitede İngilizce metinleri Türkçe’ye çevirerek “maymundan gelme” hikâyeleri anlatıyorlar.

TRT’DEN REKLAM YAPTILAR

Evrim sitesinin faaliyete geçtiğini duyurma görevini ise devletin kurumu TRT üstlendi. TRT 1 Radyosu’nun dün geceki Gecenin İçinden isimli programında ABD'ye telefonla bağlanılarak, tercüme faaliyetinde çalışan bir kişiyle röportaj yapıldı. Yaklaşık 20 dakika süren röportajda, site temsilcisi “evrimin gerçek olduğunu, sitenin de bu gerçekliği anlatmak için kurulduğunu, Türkiye’de ise halkın çok büyük bir bölümünün evrime inanmadığını” belirterek, hedeflerinin Türkiye’deki öğretmenlere ulaşmak, böylece “evrim gerçeğini” öğrencilere, genç kuşaklara aktarmak olduğunu bildirdi.

(Murat Unay – habervaktim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.