“Bıçaklar Bilderberg İçin Çalıştı”

“Bıçaklar Bilderberg İçin Çalıştı”
Dr. Deniz Şar, İngiltere ve Fransa’da yaşanan bıçaklı saldırı olaylarının 6 – 9 Haziran günleri arasında İngiltere’de gerçekleştirilecek olan Bilderberg toplantısı ile bağlantılı olduğunu öne sürdü.

Akit’ten Osman Yiğit’in haberine göre, Kültürel Genetik Araştırmaları Düşünce ve Teşhis Platformu Onursal Başkanı Dr. Deniz Şar, İngiltere ve Fransa’da düzenlenen bıçaklı saldırıların, 6 – 9 Haziran günleri arasında İngiltere’de gerçekleştirilecek olan Bilderberg toplantısı ile bağlantılı olduğunu öne sürdü. Yeni Akit’e açıklamalarda bulunan Şar, düzenlenen bıçaklı saldırılar ile Bilderberg’e ilk kez katılacak kişilerin İslam karşıtlığı noktasında (İslamofobia) ikna edilmelerinin amaçlandığını kaydetti.

SİYONİZM İSLAMA KARŞI SAVAŞINDA İLETİŞİM KANALLARI ÜZERİNDE DURUYOR

Bu yıl büyük gizlilik içerisinde yürütülen Bilderberg toplantısı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Toplantı, Watford bölgesinin gayriresmi kasabası Hertfordshire’deki Grove Hotel’de gerçekleştirilecek. Toplantıya bu yıl ilk kez katılacak isimler noktasında şuana kadar henüz herhangi bir bilgi sızmazken, Bilderberg’in bu yıl, İslamofobia’nın en etkin şekilde yüzünü gösterdiği ve propaganda faaliyetleri içerisinde bulunduğu iletişim kanallarına özel önem verdiği ifade ediliyor.

GENÇ KESİME İSLAM KARŞITLIĞI FİKRİ POMPALANACAK

Bu yıl aynı zamanda İngiltere’nin rekorlara sahip Bilderberg Fringe Festivali ile diğer bir takım sözde ‘kültürel’ festivaller de Bilderberg ile kesişiyor. Böylece daha geniş kesimlere İslam karşıtlığı algısının yüklenebileceği değerlendiriliyor.

TOPLANTI ÖNCEKİ KANLI OLAYLAR BİLDERBERG’İN GELENEĞİ

Şar, Bilderberg’in 4 Haziran 2007 İstanbul Toplantısı öncesinde, Türkiye’de de birtakım hadiseler yaşandığını hatırlatarak, “Bu artık Bilderberg’in geleneği haline geldi, Nerede yapılacaksa orada önce mutlaka birtakım karışıklıklar meydana getiriliyor, daha sonra toplantılarda sonuç alınmaya çalışılıyor” değerlendirmesinde bulundu. Bilderberg’in İstanbul Toplantısı öncesi 22 Mayıs günü Ankara Anafartalar Çarşısı’nda bomba patlamış 7 vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

İNGİLTERE VE FRANSA’DAKİ OLAYLAR

Geçtiğimiz haftalarda, 25 yaşındaki İngiliz asker Lee Rigby, Londra'nın güneyindeki Woolwich'te uğradığı saldırı sonrası hayatını kaybetmişti. Rigby'yi öldüren saldırganlar ise suç mahalinden kaçmamış, tam aksine polisi bekleyip yoldan geçenlere “saldırıyı İngiliz ordusunun Müslüman ülkelerdeki operasyonlarının intikamını almak için düzenlediklerini” söylemişti. Geçtiğimiz hafta içinde ise bu kez bir Fransız askeri Londra’dakine benzer bir şekilde Paris’te saldırıya uğradı. Asker aldığı bıçak darbesiyle boğazından yaralanırken, saldırgan kaçtı. Bu olaylar sonrası İngiltere ve Fransa’da Müslümanlar hedef tahtasına oturtuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum