Vatan’dan müthiş provokasyon

Vatan’dan müthiş provokasyon
Ramazan ayı ile birlikte Aydın Doğan medyasının başını çektiği malum basın İslam’a adeta savaş açtı.

Kartel basınının bugünlerde dilinden düşürmediği sakız ise tabiî ki Moda iskelesi. Neden mi? çünkü ayyaşlar Müslümanların huzurunu bozmak için örgütlendiler…

“ 'Oruç tutma, Müslüman’la savaş sezonu' açıldı gözünüz aydın.” Medyakulisi’nden Abdullah Yücetürk’e ait olan bu sözler, hükümetten istediğini alamayan Aydın Doğan'ın, elindeki medya gücünü kullanarak Müslümanlara karşı nasıl bir savaş başlattığını özetliyor. 

Aydın Doğan medyasının kirli yüzü

“İslam ve Müslüman’la savaş yarışında bayrağı kapan gazetelerdeki ‘Ben Laik’im istediğim yerde ziftlenirim. Kimseden izin almam, kimseye de hesap vermem’cilerin bayraktarlığını yapıyor” diyen Yücetürk, mütedeyyin kesimlere yönelik savaşını zirveye ulaştıran kartel medyasının kirli yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. 

Peki ne yapıyor malum medya? 

Yücetürk’ün bahsettiği gazete tabi ki Aydın Doğan’ın tetikçi gazetesi Vatan. 

Yeni trend, MODA İskelesi 

Günlerdir diline doladığı “Moda İskelesi’nde içki yasağı” başlıklı haberlerle yerel yönetime, hükümete ve her ikisi üzerinden mütedeyyin kesimlere saldıran Vatan’ın haberine göre Moda iskelesinde Beltur’a ait restoranlardan birinde içi satışı kaldırılmış bunu duyan semt sakinleri ayağa kalkmış, kararı protesto ediyormuş, bu yasak konan ilk restoran değilmiş.  

Vatan’dan müthiş provokasyon

Vatan gazetesinin başlattığı savaşa, bir avuç okurundan ve ayyaş takımından destek geldi.  Moda İskelesi ve çevresinde örgütlenen bir kaç ayyaş, internet ortamında bir araya gelerek eylem planları yapıyor ve cuma günleri bu eylemlerini harekete geçiriyor. Kasıtlı olarak yapılan bu eylemlerde Cuma namazından çıkan müslümanların kışkırtılması hedefleniyor. Ancak müslümanlar provokasyona gelmeyince, ayyaş takımı da, karışıklık çıkarmak için polisle çatışıyor. Kartel televizyonları da, iki ayyaşın polise kafa tutmalarını dakikalarca ülkede kaos var nutukları atarak yayınlıyor.  

Vatan'ın marifeti bununla sınırlı kalmadı. Okurların gaza gelerek yazdıkları yorumlar, Doğan medyasının tetikçi çocuğu Vatan’ın nasıl bir provokasyona imza attığının da apaçık göstergesi oldu.

Ayyaşlar böyle gaza geldi 

Ayyaşlığı hayat felsefesi seçmiş Modalılar tepkilerini göstermek için tam da Cuma günleri iskelede toplanıp içki içiyorlarmış, Facebook’ta grup kurmuşlar. “İslam ve Müslüman’la savaş” taktiğinin birer parçası olan bu tür tepkiler bir yana, dikkat çekilen bir diğer skandal ise, bazı okurların Vatan'ın kışkırtıcı, yalan haberlerine yazdığı yorumlar. 

İşte onlardan birkaçı: 

Burak çıkrıkçı 
Hatta bir de onuncu yıl marşı patlattılarsa ne güzel olmuştur modalı sakinlerimiz:) Cuma gününü de iyi seçmişler içki eylemi için. Cuma saatinde mi yoksa tam da?

Esra Sönmez 
Gönülden destekliyorum bir avuç çapulcu geldi dini kendi tekeline aldı insanları ALLAH ile kandırdı şimdi de kendi düzenini kurmaya çalışıyor! Yok, öyle yağma!

Barış Can
Yobazlar rakı, bira(DARRK)içiyorum ve içeceğim. Ramazanda da içeceğim isteerr evimde isteer meyhanede.Size ne kuzum.

Hasan özcan
Var mısınız arkadaşlar Ramazan’da her gün alkol kullanmaya bunlara inat.

Andrei Tarkovsky
Arkadaşlar yasak olmasa bile AKP'nin burun soktuğu yerlerde içki içmeyelim. İçkinin tadı kaçar keyfiniz bozulur. çilingir sofrasının adabını da bilmezler adapsızlar. Bırakın öküzleri şerbet içsinler. İçelim şarabı SSSSSevelim Arabı

Muazzez Hayriye çiğ 
Yahu bunlar ne kadar gerici ve yobazlar, içki içmeden çağdaş olunabilir mi? İnanmıyorum.

Hüseyin Şermet 
Bunlar laikliğin odağı değil düşmanı sayın yüce mahkemenin değerli üyeleri AKP'yi kapatmamakla nelere mal olduğunuzu gördünüz mü bundan cesaret alıp yollarına devam ediyorlar. Önce içki işini halletsinler ondan sonra sıra örtünmeye gelecek. Her şey yavaş yavaş aceleleri yok.

Kenan Kayataş 
TüRBAN'ın intikamı alınmaya çalışılıyor!!!

Asya özkan 
Bu zihniyete inat ben de sokakta içerim. Hatta geçer o içkiyi yasakladıkları restoranların karşısında yüzlerine baka baka içerim!

Kaba Biri
Alkol forever… O içki şişesinde boğulacaksınız yobazlar. 

VATAN, PEYGAMBERİMİZE DE BÖYLE HAKARET ETTİRMİŞTİ 

VATAN'IN 'NASIL ORUÇ TUTMAZSIN KAFİR!' YALANI 

VATAN YAZARININ ÇILDIRDIĞI AN


Engin Kaşdaş-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.