Kimsenin Dile Getiremediği Gerçek

Kimsenin Dile Getiremediği Gerçek
Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenlerin gerekçesi haline gelen Taksim'deki Gezi Parkı, uzun yıllardır sapkın ilişkilerin, eşcinsel fuhşun merkezi olarak tanınıyor.

Yaklaşık bir haftadır ülkenin huzurunu bozmak isteyenlerin bahanesine dönüştürülen Gezi Parkı, uzun yıllardır sapkın ilişkilerin, eşcinsel fuhuşun merkezi olarak tanınıyor. Cinsi sapıkların derneği Kaos GL de bu gerçekten hareketle, provokatif eylemlerle Gezi Parkı'nın eski pis günlerine dönmesi için çabalıyor. Dernek çeşitli etkinliklerle, "Gezi Parkı eşcinsellerindir" kampanyası başlatırken, web sitesinde de "Gezi Parkı anıları" yayınlamaya başladı.

BÜLENT ERSOY GEZİ PARKI'NIN MÜDAVİMLERİNDENDİ

Sitede, "Gezi Parkı lubunyaların mekanıydı" başlığıyla yayınlanan ilk yazıda, parkın değişiklik girişiminden önceki haline ilişkin utanç verici anlatımlara yer verildi. Yazıda, "70’li yıllardaki gezi parkı çok güzel, sosyal bir parktı. Park, içinde lubunyaların takıldığı, gezindiği, hava karardıktan sonra da koli buldukları bir yerdi. Oralar boydan boya çark alanıydı. Gezi Parkı lubunyaların mekânıydı. Bülent Ersoy (daha o zaman Maksim'de falan çıkmamıştı), o da gezi parkının sürekli müdavimlerindendi. O zaman bekçiler vardı iki tane. Park içinde onlar devamlı devriye gezerlerdi. Coplarla korkutarak bazen insanlara müdahale ederlerdi. Ama şimdiki gibi değildi yani bu kadar şiddet o zaman yoktu. Herkes, herkesin ne iş yaptığını, ne şarkı söylediğini, kim olduğunu bilirdi. Parkın müdavimi boldu. Şimdinin pek çok ünlüsü o günlerde parka giderdi. Ben şimdi isterdim ki o kişiler sadece anısı için bile olsa gidip o parka sahip çıkmalı."

PARK ESKİ HALİNE DÖNÜNCEYE KADAR EYLEMLERİMİZ SÜRECEK

Kaos GL ayrıca, yaptığı çağrılarla sapkınların Gezi Parkı'ndaki eylemlerini sürdürmesini de istiyor. Dernekten yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Gezi Parkı direnişine katılan LGBT’ler eylemlerini sürdürecekler. Yürüyüşlerimiz sürecek ve basın açıklamaları yapacağız. Unutmayalım, geçen yıl 20 bin kişiyle İstiklal Caddesi’ni homofobiye ve transfobiye hayır sloganlarımızla doldurduk. Şimdi de, 'Gezi Parkı yıllardır bizlerin parkıdır' demek için orada olacağız. 'Gezi Parkı eşcinsel ve trans bireylerin parkıdır’ demenin vakti geldi."

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum