Ankara'daki Eylemde Psikopatlar Mı Kullanıldı?

Ankara'daki Eylemde Psikopatlar Mı Kullanıldı?
Emniyet ve istihbarat birimlerinin bir haftayı aşkın süredir ortalığı savaş alanına çeviren ‘çapulcu’ eylemleriyle ilgili daha önce görülmemiş çapta bir çalışma içerisine girdiği ve ‘şok edici’ sonuçlara ulaştığı öğrenildi.

Habervaktim, kamu malına zarar veren eylemcilerin tespitinin son aşamaya geldiği bilgisine ulaştı. Bu arada özellikle Ankara’da gerçekleştirilen eylemlere şehir dışından ‘psikopat’lar getirildiği yönünde çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

Eylemlerde yer alan şahısların arasında özellikle Ankara’da ikamet etmeyenlerin yoğunluğunu fark eden güvenlik birimlerinin bu noktada yürüttükleri çalışmalar esnasında özellikle Ankara’ya yönelik giriş çıkış trafiği ve rutin dışı otobüs seferleri mercek altına alındı.

Genişletilen çalışmalar neticesinde, birbirine muhalif gibi gözüken iki siyasi partinin birbirleri ile dirsek temasında bulunan derin kanatlarının Ankara’ya 20 otobüs içerisinde ‘psikopat’ tabir edilen kişileri getirdiği bilgisine ulaşıldı.

Eylemlerin ön saflarında yer alan öğrencilerin söz konusu çapta bir zarar meydana getirebilecek potansiyele sahip olmadığını değerlendiren güvenlik birimleri, eylemlerin şiddet ve anarşi boyutunun bu ‘mobil psikopatlar’ tarafından yürütüldüğü üzerinde duruyor.

Mobese ve emniyet kamera kayıtlarının incelenmesinin tamamlanması ardından olaylara karışan bu şahıslar ve azmettiricilerine yönelik, daha önce görülmemiş nitelikle bir operasyon ve hukuki sürecin başlatılacağı belirtiliyor.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum