'Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez'

'Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez'
Kutan, çetelerin adım başı kol gezer hale gelmesinin temelinde yatan sebebi de manevi açlığa bağladı. Saadet Partisi Genel Başkanı, İslâm dininden uzaklaştırılan bir Türk toplumu olduğuna dikkat çekti.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın, İftar Yemeği ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Töreni, Feshane Kongre ve Kültür Merkezi’nde coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan’ın onur konuğu olarak katıldığı programa, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Doç. Dr. Mete Gündoğan, Temel Karamollaoğlu, ömer Vehbi Hatipoğlu, GİK üyesi Bahri Zengin, İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karahasanoğlu, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, KOBİDER Genel Başkanı Nurettin özgenç, ile birlikte yabancı misyon temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Kutan, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Türkiye’nin her hafta yeni bir çete haberiyle uyanır hale geldiğine işaret eden Kutan, bunun başını da Ergenekon denen çetenin çektiğini belirtti. Kutan, çetelerin adım başı kol gezer hale gelmesinin temelinde yatan sebebi de manevi açlığa bağladı. Saadet Partisi Genel Başkanı, İslâm dininden uzaklaştırılan bir Türk toplumu olduğuna dikkat çekti. çetelerin ve organize suç örgütlerinin bu düzeyde gelişmesini insanların İslâm’ın güzelliklerinden uzaklaştırılması neticesinde olduğunu belirten Kutan, bunun önüne Milli Görüş çizgisiyle geçileceğini belirtti. Kutan “Nitekim şu anda ülke gündemini büyük ölçüde Ergenekon çetesi işgal etmektedir. Ekonomi’nin çok düzgün olduğu bir ortamda, bu kadar çete olur mu? Manevi eğitimin yeterli olduğu bir ortamda, bu kadar çete olur mu? İnsanların karınlarının ve gönüllerinin tok olduğu ortamlarda elbette bu kadar çete olmaz. Bu çete bolluğu neyin işaretidir? ülkede adaletsiz bir ekonomik düzenin, milli, manevi ve ahlâkî değerlerimize tahribatının işaretidir” dedi.

ASIL HEDEF, TüRKİYE’Yİ 
ORTADAN KALDIRMAKTIR

Saadet Partisi Genel Başkanı, başta Türkiye olmak üzere Müslüman ülkelerin bir an önce güçlerinin farkına varıp hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Kutan “Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez” dedi. Müslümanlara düşen görev Türkiye’nin ikiyüzlü müttefiklerle oyalanmak yerine, tarihin yüklediği misyona dönmesi gerektiğini ifade eden Kutan, “Bin yıllık din, tarih, kültür beraberliğimiz olan, çoğunluğu eski Osmanlı topraklarında, kan var, gözyaşı var, zulüm var. Bu ırkçı emperyalistlerin asıl hedefi de, yüzyıllardır İslâm dünyasına liderlik yapan Türkiye’yi ortadan kaldırmaktır“ dedi.



MURAT ALAN / VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.